[stextbox id=”grey”]مجریان طرح MNP از رسیدن به ثبات در سقف ترابردپذیری هزار شماره در روز خبر دادند. لذا در صورت ترابرد بیش از سقف روزانه، در صورت تقاضای بیش از این اندازه تعیین شده اپراتور میتواند باشد با اجازه رگولاتوری میتواند این کار را انجام دهد.[/stextbox]
به نقل از خبرگزاری تسنیم، از بیستم تیر ماه اجرای طرح ملی ترابردپذیری شمارههای موبایل به صورت آزمایشی و با محدودیت شروع شد. ایجاد رقابت بین اپراتورهای تلفن همراه با حفظ شماره تلفن که جزء منابع ملی هستند، از اهداف این طرح میباشد
در مرحله اجرای آزمایشی این طرح(MNP) هر یک از اپراتورها مجاز به انجام عملیات ترابرد روزانه برای حداکثر 500 شماره موبایل بودند تا بتوان ارزیابی دقیق از شرایط و پارامترهای موردنظر داشت.
بعد از گذشت یک هفته و دستیابی به موفقیت یک درصدی در پایلوت MNP، در هفته دوم حداکثر سقف ترابرد 750 شماره بود و در نهایت مسئولان اجرایی در رگولاتوری خبر از موفقیت 10 درصدی را منتشر کردند.
در نشست خبری وزارت ارتباطات که در ابتدای هفته جاری که همزمان با هفته سوم اجرای ترابردپذیری بود عنوان شد: این هفته که مرحله بعدی اجرای پایلوت را پشت سر میگذاریم و از دوشنبه هفته گذشته آغاز شده است، مجوز ترابرد روزانه حداکثر هزار مشترک را به اپراتورها دادهایم.
تاکنون آمار شش هزارو پانصد و هفتاد و دو تقاضا را نشان میدهد که عملیات ترابرد 1397 شماره با موفقیت انجام شده است که حاکی از موفقیت 20 درصدی میباشد. این گزارش ها و آمار نشان از موفقیت تدریجی این طرح در مرحله اجراست.
بعد از اتمام مرحله ترابرد روزانه حداکثر هزار مشترک توسط اپراتورها (یک هفته گذشته منتهی به دوشنبه)، آمارها و گزارش ها نشان میدهد طی هفته گذشته هیچ یک از اپراتورها، نتوانستند به سقف تعیین شده روزانه برسند.
در صورتیکه اپراتوری در طی یک روز تقاضایی بیش از سقف هزار ترابرد داشته باشد، با اجازه رگولاتوری میتواند این کار را انجام دهد.
طبق گزارشات منتشر شده رگولاتوری به اپراتورها وعده از اجرای کامل ترابردپذیری درهفته دولت و حذف محدودیت ها داده است. همچنین قابل ذکر است که منظور مجریان ازاعلام درصد موفقیت MNP این است که اگر طی هفته گذشته اجرای پایلوت به موفقیت 20 درصدی رسیده، 20 درصد پاسخگویی به کلیه درخواستها شده است.
به بیانی دیگر، طرح ترابردپذیری هیچ مشکل فنی ای ندارد و اگر بعضی تقاضاها به بن بست میخورد بخاطر دلایلی نظیرعدم تسویه حساب از سوی مشترکان با اپراتور اولیه، ترابرد اعتباری به سمت دائمی و… است.
از آنجایی که پروژه ترابردپذیری در مرحله پایلوت پایدار شده است موجب شده است مجری طرح تصمیم بگیرد داشته تا در صورت نیاز اپراتورها به افزایش سقف تعداد ترابرد شمارهها در روز، سقف را بلندتر کند.
نظرات کاربران