دستیار وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تدوین برنامه ۶ ماهه دوم سال ۹۷ و یک ساله ۹۸ حقوق شهروندی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد.
به گزارش بادیجی ، رضا اکبری نوری در نشست دوره ای دستیاران حقوق شهروندی وزارتخانه ها و سازمان ها که در محل وزارت ارتباطات برگزار شد با اشاره به اینکه در زمان تدوین و تصویب منشور حقوق شهروندی سوال های بسیاری در این حوزه مطرح بود، گفت: یکی از سوالات این بود که با تصویب منشور حقوق شهروندی چه اتفاقی می افتد و آیا در موضوع بندهای حقوق شهروندی، قانون وجود ندارد.
وی در پاسخ به این سوالات، افزود: منشور نمونه آرمانی حقوق شهروندی است، افق و نوع حرکت را به ما نشان می دهد و مسیر حرکت را هموار می کند.
اکبری نوری با اشاره به تلاش ها و فعالیت های انجام شده در گذشته در حوزه حقوق شهروندی، خاطرنشان کرد: هرچند فعالیت ها و عملکردها رنگ و بوی تامین حقوق شهروندی داشت اما در جامعه احساس عدم تامین حقوق شهروندی وجود دارد و این نشان می دهد که در این حوزه نقصی وجود داشته است؛ براین اساس برای تامین حقوق شهروندی در جامعه باید اراده، انگیزه، ذهنیت ها، برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی ها با محوریت حقوق شهروندی باشد تا بتوانیم به این هدف برسیم.
دستیار وزیر ارتباطات در امور حقوق شهروندی به اقدامات انجام شده در این حوزه اشاره کرد و گفت: به عنوان نخستین اقدام در وزارت ارتباطات، مفاد منشور حقوق شهروندی با ماموریت های این وزارتخانه تطبیق داده و حقوق شهروندی در ۷ عنوان «دسترسی دیجیتال، سواد دیجیتال، امنیت دیجیتال، آموزش دیجیتال، آداب و اخلاق دیجیتال، سلامت دیجیتال و قوانین دیجیتال» شناخته شد.
وی تشکیل شورای مشورتی حقوق شهروندی با حضور دستیاران حقوق شهروندی سازمان ها و شرکت های تابعه وزارت ارتباطات را از دیگر اقدامات انجام شده در این حوزه عنوان کرد و افزود: این شورای مشورتی از ۲ ماه گذشته با دستور وزیر ارتباطات به صورت ثابت و دائمی تشکیل جلسه می دهد.
اکبری نوری به تدوین دستورالعمل اجرایی منشور حقوق شهروندی در وزارت ارتباطات اشاره کرد و گفت: با تدوین این دستورالعمل، برنامه ریزی، فرآیندها و ارزیابی عملکرد و آموزش بر مبنای این دستورالعمل انجام می شود.
وی از تدوین برنامه ۶ ماهه دوم سال ۹۷ و یک ساله سال ۹۸ در حوزه حقوق شهروندی در وزارت ارتباطات خبر داد و افزود: بر اساس این برنامه ها، چشم انداز ما در این حوزه در ادامه این مسیر تا پایان سال ۹۷ و ۹۸ مشخص شده و قابل ارزیابی است.
دستیار وزیر ارتباطات در امور حقوق شهروندی با بیان اینکه حقوق شهروندی به معنای همه چیز است، گفت: با این مسیری که برای حرکت در این حوزه تعیین شده امکان تضییع حقوق مردم وجود ندارد و این برنامه به صورت ۳ و ۶ ماهه و ۱ ساله رصد می شود.
وی از طراحی دوره های آموزشی و همکاری با سازمان تنظیم مقررات ارتباطات برای شفاف کردن مقررات این حوزه به عنوان یکی دیگر از اقدامات انجام شده خبر داد و افزود: در وزارت ارتباطات تلاش شده در این حوزه ریل گذاری مناسبی انجام شود چرا که بدون ریل گذاری کارها به نتیجه نمی رسد.
انتهای پیام/
نظرات کاربران