[stextbox id=”alert”] مراسم سالگرد تاسیس دانشکده پست و مخابرات با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالن شهید قندی وزارت ارتباطات برگزار شد.[/stextbox]
به گزارش بادیجی، این مراسم با سخنرانی پروفسور ناصر عنایتی راد آغاز شد، وی که از مدیران پیشکسوت این دانشکده است از خاطرات خود در راه اندازی دانشگاه و از تلاش هایش برای پیشرفت این واحد آموزشی گفت.
پرفسور عنایتی با اشاره به آغاز فعالیتش در داین دانشکده گفت: من تنها با یک حکم و بدون هیچ امکاناتی این دانشکده را راه اندازی کردم، تنها من بودم و یک حکم برای مدیریت جایی که وجود خارجی نداشت، اما ما بهترین اساتید فنی را برای این دانشکده جذب کردیم و با بهترین برنامه ریزی تلاش کردیم تا این دانشکده یکی از بهترین دانشکده های فنی کشور شود، این دانشکده بدون هیچ امکاناتی در آن سالها تبدیل به یکی از بهترین دانشکده های کشور شد.
در ادامه این مراسم رئیس دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات، وحید یزدانیان به سخنرانی پرداخت، وی با بیان اینکه ارتباط برخی از اساتید صاحب نام با دانشکده قطع بوده است از برقراری مجدد این ارتباط و حتی جذب آنها برای تدریس خبر داد.
به گزارش خبرنگار اختصاصی بادیجی، وحید یزدانیان در مراسم هشتاد و هشتمین سالگرد تاسیس دانشکده پست و مخابرات با بیان اینکه فعالیتهای دانشکده در سال گذشته جان تازهای گرفت، ادامه داد: وزیر ارتباطات تأکید داشتند که روی ارتقای هویت این دانشکده کار شود. در حال حاضر که در حضور آقای واعظی هستم، مفتخرم بگویم در راستای تأکیدات شما حرکت کردیم تا جاییکه ارتباط قطع شده با برخی اساتید صاحب نام دوباره برقرار شد.
او به شکل گیری شورای تعامل دانشجویان و دانشگاه برای اولین بار اشاره کرد و، گفت: شاید دانشکده از منظر گردش مالی حکم یک اداره کل را برای وزارت ارتباطات داشته باشد اما از منظر منابع انسانی یکی از بزرگترین مجموعههای تحت امر وزارت ارتباطات است.
در ادامه یزدانیان با ارائه درخواستی به وزیر ارتباطات گفت: امیدواریم زیرساختهای آموزشی این دانشکده که فرسوده شده است، با توجه شما مورد بازسازی قرار گیرد تا بتوانیم به عنوان یکی از نظامهای پشتیبان برنامه ICT نقش خود را ایفا کنیم.
در ادامه این مراسم محمد جابری نماینده فارغ التحصیلان دانشکده مخابرات، از پیشرفت این دانش آموختگان در دانشگاه های خارجی گفت و عنوان کرد که هم اکنون دانش آموختگان این دانشکده در دانشگاه های معتبر جهانی کرسی های علمی دارند و همچنین در داخل کشور در پشت های تخصصی مشغول به خدمت هستند، در ادامه وی از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواست تا به صورت جدی پیگیر تغییر این دانشکده به دانشگاه سراسری باشد.
به گزارش بادیجی، در ادامه این مراسم از ناصر عنایتی راد “اولین رئیس دانشکده” و مصطفی قندی |فرزند اولین وزیر پست، تلگراف و تلفن پس از پیروزی انقلاب اسلامی” تقدیر شد، هدایایی به رسم یادبود از سوی وزیر ارتباطات به این دو نفر اهدا شد. و همچنین در ادامه این مراسم از تمبر هشتاد و هشتمین سالگرد تاسیس دانشکده پست رونمایی شد و وزیر ارتباطات در توشیح و ممهور نمودن تابلوی تمبر هشتاد و هشتمین سالگرد تأسیس دانشکده پست و مخابرات، نوشت: امیدوارم این دانشکده همواره منشأ خیر و برکت برای آموزش جوانان کشور باشد.
به گزارش بادیجی، پس از برگزاری مراسم تقدیر و رونمایی از تمبر یادبود، نوبت به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات رسید تا در این مراسم سخنرانی کند. واعظی در ابتدا با اشاره به واگذاری این دانشکده در دولت قبل گفت: زمانیکه به این وزارتخانه آمدم تعجب کردم که دانشکده پست و مخابرات را همزمان واگذار کردهاند در حالیکه مطابق سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی باید بخشهای اقتصادی را واگذار کرد. وی افزود: با توجه به اینکه هدف این دانشکده سودآوری نبود و صرفا خدمت بود، به غلط و طبق سلیقه یک وزیر واگذار شد که شاید در آن زمان به نظر ایشان کار درستی بوده است. با تمام احترامی که برای سلیقهها قائل هستم، اما تصمیم درستی نبود. واعظی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه باید دانشکده پست و مخابرات را به کانون و مرجعی برای مراجعه تبدیل شود، گفت: تمامی امکاناتی که در این وزارتخانه قرار دارد در اختیار این دانشکده نیز هست.
وزیر ارتباطات درباره اینکه چطور این دانشکده از وزارت ارتباطات جدا شد، گفت: در مقطعی از زمان تصمیم گرفته شد تا تمامی دانشکدههای متعلق به غیر وزارت علوم، به وزارت علوم الصاق شود. بنابراین زمان هر وزیری بوده براساس قانون بالادستی صورت گرفته است.
وی درباره تبدیل این دانشکده (علمی کاربردی) به دانشگاهی سراسری نیز گفت: یکی دو ماه است رئیس این دانشکده را مأمور کردهایم که این کار را انجام دهد و گویا وزارت علوم خیلی سختش است تا این کار را انجام دهد؛ با این حال تمام پیگیریهای لازم را در این باره خواهم داشت.
محمود واعظی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه هیچ کشوری توسعه پیدا نمیکند مگر با آموزش و تعلیم درست، گفت: وقتی این فناوری را با دیگر صنایع مقایسه میکنیم، رشد و تنوع در این بخش قابل مقایسه با بخشهای دیگر نیست.
وی با اشاره به تماسهای بینالمللی این دانشکده اظهار کرد: انتظار داریم هم دانشجویان و هم اساتید این دانشکده خود را با نورآوریهای دنیا تطبیق دهند.
واعظی با اشاره به اینکه تا سال گذشته اولویت کاری ما توسعه زیرساختهای کشور بود، گفت: اکنون به جایی رسیدیم که هرگونه نیاز و تقاضای اپراتورهای فعال در این حوزه را جوابگو هستیم و زیرساختها به اندازه لازم توسعه یافته است.
او در انتهای سخنان خود گفت: اولویت امسال هم توسعه محتوا و اپلیکیشن است. تمام کشور میتوانند در این نهضت دخیل باشند
نظرات کاربران