در سال 2030 میلادی هوش مصنوعی به صورت مستقیم بر اقتصاد و فضای جامعه خاورمیانه تاثیر میگذار و باعث میشود این منطقه در آینده به یکی از قطبای جهان در عرصه هوش مصنوعی تبدیل شود.
به گزارش بادیجی ، به نظر میرسد فناوری هوش مصنوعی علاوه بر رشد صنایع و ایدهپردازی، اکنون به حیطه رشد ملی و توسعه کشورها و مناطق مختلف جهان نیز قدم گذاشته است.
مرکز تحقیقاتی PwC براساس آخرین مطالعات خود پیشبینی کرده است که فناوری هوش مصنوعی (AI) تا سال 2030 میلادی بیش از 320 میلیارد دلار را به اقتصاد منطقه خاورمیانه تزریق خواهد کرد.
این گزارش نشان میدهد که در منطقه خاورمیانه، فرصتهای بیشماری در عرصه هوش مصنوعی وجود دارد که میتواند این فناوری را به میزان قابل ملاحظهای ارتقاء دهد. مطابق این گزارش، به ویژه چنانچه دولتها بر روی نوآوریهای ارائه شده در این زمینه سرمایهگذاری کنند، پیشرفتهای بیشتری صورت میگیرد.
نوآوریهای فناورانه باعث شدهاند سازگاری با هوش مصنوعی در عرصههای مختلف آسانتر شود و بر این اساس، سازمانها و صنایع مختلف در خاورمیانه بیش از هر زمان دیگر از هوش مصنوعی استقبال میکنند.
مرکز تحقیقاتی PwC پیشبینی کرده است که در سال 2030 میلادی هوش مصنوعی به صورت مستقیم بر اقتصاد و فضای جامعه خاورمیانه تأثیر گذاشته و باعث میشود این منطقه در آینده به یکی از قطبهای مهم جهان در عرصه هوش مصنوعی تبدیل شود.
مطابق جزئیات گزارش تحقیقی مزبور، بیشترین تأثیرات هوش مصنوعی در منطقه خاورمیانه در کشور امارات مشاهده میشود.
در تحقیق موردنظر، پیشبینی شده است که در سال 2030 میلادی 14 درصد از تولید ناخالص ملی در این کشور به صورت مستقیم با هوش مصنوعی در ارتباط باشد.
همچنین پیشبینی شده است که پس از آن، عربستان سعودی با 12.4 درصد تولید ناخالص ملی و مصر با 7.7 تولید ناخالص ملی قرار داشته باشند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران