فایلهای گیف، نوعی از فایلهای تصویری هستند که امکان تغییر دارند و در حقیقت با داشتن چند تصویر در دل خود، عملاً به شکل نوعی فایل تصویری متحرک نمایش داده میشوند.
شبکه اجتماعی فیسبوک به تازگی اعلام کرده که در جدیدترین قابلیت خود، از فایلهای GIF پشتیبانی میکند. مطابق آنچه از سوی این شرکت اعلام شده، این امکان در حال حاضر دست کم برای بخش کامنتهای فیسبوک قابل استفاده است.
به گزارش بادیجی به نقل از ایتنا، این خبر جذاب در حالی اعلام شده که سی سال از تولد این نوع فایلها میگذرد و در حقیقت، فیسبوک با اعلام این قابلیت، تولید این دسته از فایلها را جشن گرفته است.
گفتنی است که فایلهای گیف، نوعی از فایلهای تصویری هستند که امکان تغییر دارند و در حقیقت با داشتن چند تصویر در دل خود، عملاً به شکل نوعی فایل تصویری متحرک نمایش داده میشوند، از دید نرمافزاری، تصاویر موجود در این نوع فایلها به ترتیب نمایش داده شده و شکل یک انیمیشن را تداعی مینمایند.
این نوع فایلها از بدو تولد، به سرعت همهگیر شده و از سوی کاربران و سایتها مورد استقبال قرار گرفتند، هر چند گاه و بیگاه در اینترنت مشکلساز هم شدهاند.
یکی از وجوه محبوبیت فراوان این نوع فایلها این است که قادرند به شکل ایموجی متحرک مورد استفاده قرار گیرند و در نتیجه انواع احساسات مختلف ما را در سریعترین و کوتاهترین شکل ممکن به بیینده منتقل نمایند. همین شاید مهمترین و اصلیترین دلیل برای فیسبوک است که این ویژگی را به مجموعه شبکه خود بیفزاید تا انبوه کاربران در سراسر جهان بتوانند به سهولت از آن استفاده نمایند.
حتی به نظر برخی کارشناسان، میتوان گفت که جایگاه اصلی این نوع فایلها، در واقع شبکه اجتماعی فیسبوک است!
البته شایان ذکر است که پیامرسانهای فیسبوک شامل “واتساپ” و نیز “مسنجر”، مدتهاست که از این قابلیت برخوردارند، به طوری که مطابق آمار، سال گذشته در پیامرسان مسنجر، حدود ۱۳ میلیارد فایل گیف تبادل شده است.
همچنین واتساپ نیز از سال گذشته به طور کامل پشتیبانی از این نوع فایلها را آغاز کرد.
گفتنی است که سرویس پست الکترونیکی جیمیل، مدتی است امکان استفاده از این نوع فایلها را به کاربران خود داده است. همچنین شبکه اجتماعی توئیتر نیز دکمه ویژه گیف را برای دستیابی سریع به مجموعهای از تصاویر متحرک گیف و با دقت نسبتاً کم برای کاربرانش فراهم نموده است.
مطابق جزئیات اعلام شده، دکمه مخصوص گیف در فیسبوک، دسترسی به تصاویر متحرک و کتابخانهای در این زمینه را ممکن خواهد کرد.
نظرات کاربران