شکایات از شرکتهای اینترنتی به کجا می رسد؟
چند روز گذشته بود که وزیر ارتباطات اعلام کرد، قاطعانه باید باهرگونه کم فروشی اینترنتی برخورد کرد. از چند روز گذشته سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در حال پیگیری این مساله است.
به گزارش بادیجی، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی همچنان اعلام کرده است که ثبت شکایت به معنای انجام تخلف نیست.
حسین فلاح جوشقانی همچنین اعلام کرده است: در بیشتر موارد پس از بررسی شکایت و رسیدگی به آن مشخص شده تخلفی انجام نشده است. این موضوع یکبار دیگر نیز در سال گذشته به طور ویژه به شکل میدانی بررسی شده که موردی مبنی بر تخلف کمفروشی در هیچکدام از اپراتورها مشاهده نشده است.
سازمان تنظیم مقررات همچنین اعلام کرده است که بیشترین سهم شکایات مردمی مربوط به سرعت کمتر از قرارداد است.
وی همچنین ادامه داد:اما این موارد به محدودیتهای فنی شبکه و موضوعاتی مانند ضریب به اشتراکگذاری خط و استفاده اشتراکی چند کاربر از یک خط اشتراک مربوط است که ارائهکنندگان خدمات براساس مقررات برای مشترکین اعمال میکنند.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در همین راستا جدولی از میزان شکایاتی که کاربران فضای مجازی از این شرکت های اینترنتی داشتند منتشر کرده است.
در همین راستا یکی از این شرکتهای اینترنتی که طبق گزارش سازمان تنظیم مقررات از او شکایت شده است، در این باره توضیح داده : «جدول منتشر شده با استناد به شکایات ثبت شده در سامانه ۱۹۵ بدون توضیحات و جزییات دقیق بوده و تنها براساس یکی از شاخصهایی که درصد شکایت مرتبط با مصرف اینترنت در کل شکایات است تنظیم شده است. همین شرایط نیز ابهامات جدی در اذهان عمومی ایجاد کرده است.»
مدیر عامل شرکت شاتل همچنین اضافه کرده است:« منطق مطرح شده پشت این جدول آنچنان ضعیف است که شرکتهایی با ۴ هزار یا ۱۵ هزار شکایت در شرایط به مراتب بهتری از شرکتی مانند شاتل قرار دارند که تعداد شکایت کاربرانش به سامانه ۱۹۵ با حدود ۱۰۰۰ شکایت کمتر از ۰٫۱ درصد کل کاربرانش بوده است. اگرچه در بررسیهای بعدی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز هیچ کدام از این شکایتها محق دانسته نشده است.»
تاکنون شرکت اینترنتی دیگری نسبت به این خبر واکنش نشان نداده است، باید دید که این شکایتها چه روند قانونی طی میکنند و کدام شرکت ها واکنشی در اینباره خواهند داشت.
انتهای پیام/
منبع : رسانه کلیک
نظرات کاربران