[stextbox id=”grey”]در آیین افتتاح و رونمایی از فاز نخست شبکه های اطلاعات که با حضور دکتر جهانگیری معاون اول ریاست جمهوری دکتر واعظی وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات و دکتر فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی و جمعی از مدیران و نمایندگان برگزار شد و اعظی شبکه ملی اطلاعات را یک توفیق دسته جمعی دانست.[/stextbox]
محمود واعظی – وزیر ارتباطات – در مورد دغدغه هایی که بخاطر شبهات موجود در خصوص مرز حریم خصوصی کاربران در شبکه ملی ایجاد شده است گفت: مردم اطمینان داشته باشند که اطلاعاتشان محفوظ است.
وی در حاشیه ی راه اندازی فاز نخست شبکه ملی در مورد امنیت و محدود شدن دسترسی به اینترنت جهانی گفت: دسترسی مردم به اینترنت جهانی تقطع نخواهد شد و آنچه در داخل کشور بهعنوان ارتباطات مد نظر است از لحاظ حریم خصوصی نیز محفوظ بوده و هیچ تفاوتی میان ارتباط خارجی با شبکه ملی اطلاعات وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه اطلاعات تنها در صورت حکم قضائی و قانونی در اختیار مراجع قضایی قرار می گیرد، گفت: هویت تمامی مصرف کنندگان در فضای مجازی مشخص است که ارتباطی با شبکه های ارتباطات ندارد و از قبل نیز وجود داشت است اما تاکید دولت بر صیانت از حریم خصوصی کاربران است و مردم بدانند اگر اطلاعاتشان در داخل کشور باشد امن تر از زمانی است که به خارج از کشور برود و هیچ کس مسئولیت آن را قبول نکند.
ویاز مردم خواست که ب صورت ملی فکر کنند و بدانند که شبکه های داخل کشور به مراتب قابل اعتمادتر از شبکه هایی خواهد بود که در خارج از کشور وجود دارد.
در نهایت واعظی گفت: شبکه ملی اطلاعات پروژه من به عنوان وزیر نبود بلکه تمامی شرکتها با عشق و انگیزه نقش موثری در راه اندازی آن داشتند.
وی ضمن تشکر از اعضا شورای عالی فضای مجازی و دبیر آن اظهار کرد: در صورتیکه تحول ایجاد شده در مرکز ملی فضای مجازی با حضور دکتر فیروزآبادی صورت نمی گرفت توفیق این بهر برداری میسر نمی شد. او با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری بر راه اندازی شبکه ملی اطلاعات تاکید بسیار داشتند ، اظهار داشت: ما از همان روز اول ای موضوع را در دستور کار داشتیم و اگر در مورد آن تبلیغی نداشتیم مطالبات رهبری را بصورت عملی نشان دهیم.
در ادامه دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در این مراسم اظهار کرد که هر فرصت بزرگ همراه با تهدید است و مهم آن است که در برابر تحولات نباید منفعلانه سر درگم برخورد کرد و نه گریزان. بلکه باید با رصد کردن تحولات، سریع و بموقع دست به انتخاب زد و اقدامات لازم را انجام داد.
او افزود: قدرت اصلی در برابر تحولات ، قدرت فرهنگی است که بارها شاهد بودیم که مقام معظم رهبری بر آن تاکید داشتهاند.
وی با اشاره به نکات قوت این طرح ادامه داد: کار بزرگی صورت گرفته است که باید از تمامی دست اندرکاران آن تقدیر کرد.
معاون اول رئیس جمهوری با تاکید بر شکلگیری دولت الکترونیکی و دولت همراه در کشور گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و بخش خصوصی با هدف رفاه و جلب رضایت مردم ، زیرساختهای خوبی برای این شبکه ملی فراهم آورده است که ضروری است دستگاهها خدمات خود را با استفاده از بستر ایجاد شده به مردم ارائه دهند تا به هدف خود در این زمینه دست یابیم.
دکتر جهانگیری با تقدیر از توسعه ی شبکه بدون هیچگونه اختلال افزود: امیدوارم این خدمت دولت ، خدمت ماندگاری برای مردم بوده و از آن استفاده ی مطلوبی ببرند.
نظرات کاربران