سیمکارت الکترونیکی فناوری مدرن حوزهی سیمکارت است که در جدیدترین گوشیهای هوشمند استفاده میشود و بهمرور، انواع سنتی سیمکارت را منسوخ خواهد کرد. با ما همراه باشید تا توضیحات بیشتری درباره این سیم کارت در اختیارتان بگذاریم.
به گزارش بادیجی ، راجع سیم کارت eSIM چه میدانید؟ سیمکارت الکترونیکی فناوری مدرن حوزهی سیمکارت است که در جدیدترین گوشیهای هوشمند استفاده میشود و بهمرور، انواع سنتی سیمکارت را منسوخ خواهد کرد. با ما همراه باشید تا توضیحات بیشتری درباره این سیم کارت در اختیارتان بگذاریم.
راجع سیم کارت eSIM چه میدانید؟سیم کارت eSIM چیست؟eSIM یا embedded Subscriber Identity Module نوعی سیم کارت می باشند که از سیم کارت های سایز نانو که در حال حاضر کوچکترین نوع سیم کارت های بکار رفته در دستگاه ها و تلفن های همراه می باشد، کوچکتر بوده و برخلاف آن ها قابلیت تعویض و جایگذاری توسط خود کاربر را ندارد.
فعال سازی این سیم کارت ها نیز به صورت نرم افزاری و از راه دور انجام می شود و نیازی به مراجعه به مکان هایی برای فعال سازی سیم کارت eSIM نخواهد بود.
از آنجا که سیم کارت eSIM بسیار کوچکتر و به صورت تعبیه شده در دستگاه قرار می گیرد، این فناوری می تواند در دستگاه های اینترنت اشیا بسیار مورد استفاده قرار گرفته و همچنین قدرت قابلیت های ضد آب و ضد گرد و غبار را نیز افزایش دهد.
پیش بینی می شود تا چند وقت آینده شاهد ورود این سیم کارت ها به عرصه فناوری هایی باشیم که از سیم کارت برای برقراری ارتباط استفاده می کنند و نیازمند فراهم آوری امنیت بیشتر برای ارتباطاتشان می باشند.
علاوه بر این، آنطور که کارشناسان در این زمینه اظهار داشته اند، با استفاده از سیم کارت eSIM شما دیگر نیاز نیست فقط از خدمات یک اپراتور به خصوص استفاده کنید و می توانید با استفاده از تغییر اپراتور از راه دور، بدون نیاز به تغییر در سیم کارت، اپراتور خود را تغییر دهید و یا چند حساب متنوع بر روی یک سیم کارت eSIM از چند اپراتور مختلف داشته باشید.
از آنجا که فناوری سیم کارت eSIM باعث شده است که سایز این سیم کارت ها بسیار کوچکتر گردد، بنظر می رسد این سیم کارت ها بتوانند تحولی در ساختار گوشی های و گجت های هوشمند، نظیر ساعت های هوشمند داشته باشند و مهمترین بستر استفاده از آن ها در اینترنت اشیا باشد.
همچنین طبق اخبار منتشره، پردازنده اسنپ دراگون ۸۳۵ که محصولی از کوالکام می باشد، جزو اولین پردازنده هایی می باشد که آمادگی خود را برای کار با سیم کارت eSIM بیان کرده و به نظر می رسد نسل های بعدی این پردازنده نیز این قابلیت را در خود جای داده باشند.
سیم کارت eSIM دارای طولی به اندازه ۶ میلیمتر و عرض ۵ میلی متری می باشد که در مقایسه با سیم کارت نانو ۱۲×۸ میلیمتری، بسیار کوچکتر می باشد.
تا کنون بیش از ۲۰ اپراتور موبایلی در سراسر دنیا از این نسل جدید سیم کارت ها اعلام پشتیبانی کرده و متعهد شده اند برای آن خدمات ارائه دهند.
ضمن اینکه مایکروسافت نیز اعلام کرده است در آینده ای نزدیک ویندوز ۱۰ نیز از سیم کارت eSIM پشتیبانی خواهد نمود و احتمالا شرکت های لنوو، ایسوس و اچ پی، جزو اولین شرکت هایی باشند که از این سیم کارت در محصولاتشان بهره ببرند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران