فایرفاکس در اقدامی عجیب اقدام به سرقت غیر مسلحانه اطلاعات کاربران می کند. این موضوع که فایرفاکس اطلاعات کاربران را سرقت غیر مسلحانه می کند در نوع خود بسیار خطرناک است.
به گزارش بادیجی ، مدتی پیش بود که فیسبوک دچار حاشیه سرقت غیرمسلحانه شد. در جریان این حواشی،اطلاعات کاربران در اختیار اشخاصی قرار می گیرد که مقاصد تبلیغاتی دارند.
با توجه به آنکه فیس بوک در طول یک سال اخیر با مشکلات بسیاری مبنی بر افشای اطلاعات شخصی و محرمانه کاربرانش و در دسترس قرار دادن آنها برای شرکتهای تحقیقاتی مواجه شده است، سایر غولهای تکنولوژی نیز به دنبال راهکاری برای فرار از این گرفتاری هستند.
سرقت غیر مسلحانه فادیرفاکس از چه قرار است؟
_فایرفاکس،بهعنوان شرکت توسعهدهنده مرورگر اینترنتی فایرفاکس اعلام کرده که دادههای عمومی و غیرحساس کاربرانش را در دسترس موسسات تحقیقاتی قرار داده است
_ دو سال پیش بود که موزیلا سرویس سختافزاری جدیدی را راهاندازی کرد که اطلاعات مربوط به مشتریانش را به اشتراک میگذاشت
_حالا این شرکت از معرفی سرویس «گزارش دادههای عمومی» خود خبر داده است
_موزیلا در این خصوص اعلام کرد: با این کار امیدواریم که اطلاعات عمومی کاربران برای روزنامهنگاران، پژوهشگران و سایر موسسات تحقیقاتی مفید و سودمند واقع شود
_فایر فاکس امیدوار بود بتوانند به اهداف پژوهشی و تحقیقاتی خود بپردازد. این سرویس بهزودی در آیندهای نزدیک برای عموم کاربران قابل دسترس خواهد بود.
فایرفاکس و امکانات مهم آن
این مرورگر اوایل ببین کاربران لینوکس محبوبیت داشت، ولی رفتهرفته با پدیدار شدن مشکلات امنیتی در اینترنت اکسپلورر پراستفادهترین مرورگر وب، کاربران دیگر سیستمعاملها از قبیل ویندوز و مکینتاش نیز استفاده از این مرورگر وب را آغاز کردند تا جایی که بدون نصب پیشفرض روی ویندوز یا مکینتاش، طی چند سال پراستفادهترین مرورگر وب جهان بود.
فایرفاکس محبوبیت خود را مدیون داشتن سطح بالایی از قابلیتهای سفارشیسازی و افزونههایش است.
اوج موفقیت فایرفاکس بر می گردد به حوالی سال ۲۰۱۰، در آن زمان مرورگر یاد شده بیش از یک چهارم سهم بازار مرورگرها در اروپا و آمریکا را در تصاحب خود داشت.
امروز ولی آمارهای مرتبط به استفاده از آن در اکثر مناطق جغرافیایی دچار افول شده اند (البته فایرفاکس هنوز محبوب ترین مرورگر در نزد کاربران آلمانی به حساب می آید) و سیر نزولی یکی از برترین محصولات کمپانی موزیلا به وضوح قابل رویت بوده و چندان نیازی به تحلیل های پیچیده و اساسی ندارد.
انتهای پیام/
نظرات کاربران