گوگل برای کاهش پراکندگی سیستمعامل اندروید، نیاز به توسعهدهندگانی دارد که اپلیکیشنهای جدید و نیز آپدیتها را مطابق با آخرین APIهای خود بسازند و همچنین در حال برنامهریزی برای اجبار توسعهدهندگان به استفاده از کد برای اپلیکیشنهای جدید جهت ارائه فروشگاه گوگلپلی است.
buy paroxetine, buy dapoxetine.
به گزارش بادیجی ، گوگل اعلام کرده است که در سال جدید سه تغییر در فروشگاه Google Play ایجاد خواهد کرد که بر اساس آن توسعهدهندگان نیازمند استفاده از جدیدترین نسخههای API برای برنامههای جدید و نیز آپدیتهای آنها خواهند بود.
در اوایل سال 2018، فروشگاه Play همچنین یک مقدار کوچک از ابرداده امنیتی را در بالای هر بسته نرمافزاری اندروید اضافه خواهد کرد تا اعتبار برنامه را تأیید کند. بر خلاف اپل، که خط مشیهای کاربردی دقیق را برای فروشگاه App خود دارد، گوگل نسبت به آنچه که توسعه دهندگان میتوانند در فروشگاه Play خود آپلود کنند، بسیار انعطافپذیرتر است.
Jack Gold، موسس و تحلیلگر J.Gold Associates، میگوید: “این حرکت مثبت گوگل قطعا برای کاربران نهایی نیز مناسب خواهد بود.”
کاربران دستگاههای قدیمیتر اندرویدی که سعی دارند تا برنامههای خود را دانلود کنند، اغلب از اجرا نشدن این برنامهها شاکی هستند چراکه تنها مناسب برای نسخههای جدید اندروید است و در مقابل برخی دیگر از کاربران نسخههای جدید اندروید به دنبال نصب اپلیکشنهای طراحی شده برای نسخههای قدیمی اندروید هستند اما باز هم از نحوه اجرای آنها بر روی تلفن همراه خود رضایت ندارند.
Gold گفت:” سازگاری دقیقتر با نسخههای Android / API انجام خواهد شد تا کاربان قادر به تشخیص برنامههای قدیمی و جدید باشند.”
قوانین جدید برای ایجاد انگیزه جهت ارتقاء به سیستمعاملهای جدیدتر در کاربران قدیمی اندروید که به دنبال دریافت نسخههای جدید از برنامهها هستند، اجرا خواهد شد.
وی همچنین اظهار داشت: “روند پیشین برای کاربران و گوگل بسیار خسته کننده است و یک چالش بزرگ برای شرکتهای فناوری محسوب میشود. بنابراین نیاز به برنامههای جدید برای انطباق با سطح معینی از API، در واقع تلاشی برای از بین بردن سناریو های فوق است.
این همچنین راهی برای تقسیم برنامهها در فروشگاه Play است و به کاربران در درک بهتر برنامههای فعلی نسبت به قدیمیترها کمک میکند.”
موسس و تحلیلگر J.Gold Associates اظهار داشت: “صاحبان تلفنهای همراه بهطور معمول با ارتقاء سیستمعامل خود حداقل تا زمانیکه کاملا بررسی نشدهاند موافق نیستند و از طرف دیگر بسیاری از دستگاهها، حتی اگر از لحاظ نظری امکان ارتقاء وجود داشته باشند، هرگز این کار را انجام نمیدهند چراکه صاحبان آنها تمایلی به ارتقاء سیستمعامل خود ندارند؛ بنابراین ممکن است گوگل در این زمینه با مشکل جدی مواجه شود.”
رابط برنامه کاربردی (API) کدی است که اجازه میدهد دو برنامه نرمافزاری با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران