دبیر کارگروه ارتباطات و خدمات ماهوارهای دبیرخانه شورای عالی فضایی گفت: از نظر جغرافیایی، منطقه خاور میانه با ۲۴ اپراتور ماهوارهای فعال، از متمرکزترین مناطق در این حوزه محسوب میشود.
به گزارش بادیجی، احسان حامد رحمت؛ دبیر کارگروه ارتباطات و خدمات ماهوارهای دبیرخانه شورای عالی فضایی اظهار کرد: ما بیش از ۶۰ اپراتور را مورد بررسی قرار دادهایم که در این بین از نظر جغرافیایی، منطقه خاورمیانه با ۲۴ اپراتور ماهوارهای فعال، از متمرکزترین مناطق در این حوزه محسوب میشود.
دبیر کارگروه ارتباطات و خدمات ماهوارهای دبیرخانه شورای عالی فضایی گفت: نفتخیز بودن، آبراهها و خلیجهایی که در این منطقه وجود دارد، باعث تمرکز بیشتر اپراتورهای ماهوارهای میشود،کشورهای شرق آسیا به دلیل عدم قابلیت ایجاد زیرساخت زمینی از بیشترین میزان اپراتورهای ماهوارهای استفاده میکنند.
حامد رحمت افزود: سرویسهای ماهوارهای در حال توسعه نیز مانند سرویس موبایل بینالمللی، سرویس حمل و نقل هوشمند ایستگاههای زمینی در حال حرکت و غیره از جمله سرویسهای جدید ماهوارهای هستند.
وی ادامه داد: کاربران مخابرات فضایی میتوانند شرکتهای تجاری، کاربران خانگی و بخشهای دولتی را شامل شوند.
دبیر کارگروه ارتباطات و خدمات ماهوارهای دبیرخانه شورای عالی فضایی تصریح کرد: در سال ۲۰۱۶ شاهد ۲۵۰ میلیارد دلار چرخه مالی صنعت ماهوارهای بودهایم و جالب است بدانید بیشترین میزان سرمایه گذاری به حوزه خدمات مربوط میشود.
حامد رحمت گفت: بیش از ۵۰ درصد اپراتورهای ماهوارهای درآمد خود را از فروش داخلی بدست میآورند.
وی تاکید کرد: چهار اپراتور ماهوارهای بزرگ دنیا بیش از ۷۰۰ تا ۲۵۰۰ میلیون دلار، دسته دوم بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون دلار و دسته آخر زیر ۱۰۰ میلیون دلار درآمد دارند.
دبیر کارگروه ارتباطات و خدمات ماهوارهای دبیرخانه شورای عالی فضایی خاطرنشان کرد: خدماتی که اپراتورهای ماهوارهای به صورت مشخص در کشور ما ارائه میدهند در حوزههایی مانند نفت و گاز، خدمات بانکی، خدمات دولتی، خدمات USO، خدمات اسکادا و ماشین به ماشین و غیره است.
انتهای پیام/
نظرات کاربران