پس از ماجراهایی که بر دو سرویس تاکسی هوشمند، اسنپ و تپسی، گذشت معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به حمایت از استارت اپ ها و بخصوص استارت آپ های حوزه تاکسی هوشمند پرداخت. سورنا ستاری روز گذشته در افتتاحیه دومین کنفرانس بین المللی مهندسی و تکنولوژی های سبز برای آینده پایدار اظهار کرد که انتظار داشتن از دولت برای رفع معضل آلودگی هوا غیر منطقی است و همگان باید در این امر مشارکت کنند.
به گزارش بادیجی به نقل از تک شات، ستاری افزود اگر یک راننده تاکسی ماهانه ۵ تا ۶ میلیون درآمد داشته باشد، که رانندگان استارت آپ های تاکسی های هوشمند از آن برخوردارند، خودش نسبت به تعویض خودروی مستهلک اقدام می کند و این کار به کاهش آلودگی هوا کمک می کند.
ستاری از تلاش جوانان برای راه اندازی کسب و کار با استفاده از امکانات فناوری قدردانی کرد و گفت:
از جمله این عرصه ها می توان به سیستم های هوشمند تاکسی، استارت آپ های فعال در زمینه تصفیه پساب و نمک زدایی از آب اشاره کرد که علاوه بر اثرات محیط زیستی، خدمات را با قیمت کمتر و دسترسی راحت تر در اختیار مشتریان قرار می دهند. در ضمن این جوانان به خلاقیت و پشتکار خود اتکا کرده اند و هیچیک از وام های بانکی استفاده نکرده اند.
ستاری همچنین اشاره کرد که سیستم سنتی، یارای مقابله با نوآوری و فناوری های جدید را ندارد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به اقداماتی که در دنیا در زمینه خودروسازی انجام شده اشاره کرد و گفت:
تسلا با عرضه خودروهای برقی زنگ خطر را برای خودروسازان به صدا درآورد. پس از آن گوگل با معرفی خودروهای خودران این عرصه را متحول کرد. این تغییرات اصولا توسط کمپانی هایی رقم خورده که خود اصولا خودروساز نیستند و فقط به دنبال نوآوری هستند.
ستاری ضمن اشاره به فناوری چاپ سه بعدی در صنایع مختلف و منجمله صنعت خودروسازی افزود:
در آینده مردم می توانند در منزل خود و با استفاده از چاپگرهای سه بعدی اجزای خودروی مورد علاقه خود را طراحی و تولید کنند و بسیاری از امور دستخوش تغییر و تحول خواهد شد. با احداث کارخانه نمی توان شغل ایجاد کرد. در دهه ۶۰، کارخانه های تولید سیمان و فولاد و بسیاری دیگر در اطراف اصفهان راه اندازی شدند ولی امروز اصفهان سومین استان کشور از نظر نرخ بیکاری است و ظرفیت ساخت حتی یک کارخانه دیگر و یا برداشت یک متر مکعب آب بیشتر را هم ندارد.
وی افزود:
اما در مقابل ما برای شرکت های دانش بنیان فقط مکان فیزیکی تهیه کردیم. تا کنون سه هزار شرکت دانش بنیان احداث شده که به ۳۰ هزار میلیارد فروش دست یافته اند . محیط مناسبی را برای کسب و کار فراهم آورده اند.
نظرات کاربران