رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای با اشاره به رشد دو برابری صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات در چهار سال آینده گفت: الکامپ ۲۵ با شعار آینده بهتر، محورهای جدید و اختصاص ۶ سالن به استارتاپها برگزار میشود.
به گزارش بادیجی، باقر اثنی عشری؛ رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای امروز در نشست خبری پایان سال نظام صنفی رایانهای کشور در مورد نمایشگاه الکامپ ۲۵بهعنوان رویداد مهم حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: الکامپ ۹۸، از ۲۷ تا ۳۱ تیر سال آینده برگزار میشود. در الکامپ ۹۸ یک محور جدید تحت عنوان «الکامپ جابز» برای اشتغال و کاریابی دانشآموختگان آی تی وجود دارد تا بتوانیم برای این افراد موقعیت کاری ایجاد و افراد ماهر را به کسب و کارها وصل کنیم.
وی افزود: همچنین بخش «الکامپ ترندز» برای پرداختن به فناوری های جدید؛ مانند بیگ دیتا (کلان داده)، بلاک چین (فناوری زنجیره بلوکی) و نظایر آن در الکامپ ۹۸ طراحی شده است.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای با اشاره به انتخاب شعار «آینده بهتر» برای این نمایشگاه تصریح کرد: این شعار را برای امید بخشیدن به کسب و کارهای اینترنتی در الکامپ ۲۵ در نظر گرفتهایم.
اثنی عشری افزود: سالن استارتاپها در الکامپ ۲۵، به ۶ سالن رسیده است و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قصد دارد از کشورهای همسایه برای حضور در این نمایشگاه دعوت کند تا بهتر برگزار شود.
وی همچنین در ارائه توضیح برای فعالیتهای سال گذشته سازمان نظام صنفی رایانهای کشور گفت: در یک سال اخیر موفق شدیم برنامه راهبردی خود را تنظیم کنیم، سازمان در یک دهه اول فعالیت خود نقش صنفی و دفاع از منافع صنف را داشته و در دهه دوم که از سه چهار سال قبل آغاز شده، به ماموریت خود که ساماندهی بازار است وارد شدهایم.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای خاطرنشان کرد: امیدواریم در بحرانی که برای کسب و کارها وجود دارد، بتوانیم بازار را برای این قشر دو برابر کنیم. روز گذشته سند برنامه تحول سازمان با عنوان «بیستون» با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و دبیر شورای عالی فضای مجازی رونمایی شد.
اثنی عشری درباره برنامه تحول بیستون گفت: محورهای اصلی این سند به بحرانهای اقتصادی برمیگردد. با وجود اینکه تمام صنایع درگیر این مشکل بودند؛ فناوری اطلاعات و ارتباطات ۱۷ درصد رشد کرده است. هدف ما این است که بتوانیم ظرف چهار سال آینده سهم فناوری اطلاعات و ارتباطات را دو برابر کنیم و معتقدیم این رشد باعث افزایش رفاه مردم خواهد شد.
وی در خصوص مسائل گمرکی و تبادلات ارزی اعضای صنف نظام رایانهای تصریح کرد: برخی مشکلات وجود دارند که حل آن کمی پیچیده است، قسمتی از آنها را برطرف کرده ایم اما مسائل کلانتری در خصوص نرخ ارز و کسری منابع دولت، بدهی دولت به بخش خصوصی، انتقال پول به خارج از کشور برای واردات کالا وجود دارد که باید در سطح کلان برای آن راهحل پیدا کرد.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای افزود: به جز مقطع کوتاهی در فروردین 97 کسی نتوانست در حوزه آی تی ارز 4200 تومانی بگیرد.
محمدرضا حدادی؛ سخنگوی سازمان نظام صنفی نیز در این نشست گفت: محور اصلی ما دو برابر کردن بازار ارزش افزوده است، یکی از چالشهای گذشته ما نداشتن آمارهای دقیق از صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات است و بین آمارهای رسمی و غیر رسمی تناقض زیادی وجود دارد.
وی افزود: تلاش میکنیم بازار صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات را گسترش دهیم و برنامههایی مانند همکاری با شهرداری ها، دولت الکترونیک و توسعه بازارهای جاری شرکتها را در دستور کار داریم.
سخنگوی سازمان نظام صنفی در خصوص جایگاه سازمان در حوزه فناوری اطلاعات بین استان و شهر تهران یادآور شد: اکنون زمان مناسبی برای رقابت کردن و رفع مسائل قانونی نیست، هدف سازمان این است که با تمام تشکلها همکاری کند و در همین راستا جلسات زیادی با اتاق اصناف و تعاون داشتهایم، همیشه دست همکاری دادهایم و فضای ما فضای رقابت نیست.
حدادی ادامه داد: در انتخابات اتاق اصناف و تعاون نیز سازمان سعی کرد تعداد اعضای فناوری اطلاعات و ارتباطات را بالا ببرد که موفق شد، خط قرمز سازمان این است که جلوی کسب و کارهای اقتصادی گرفته نشود.
وی درباره تعداد مجوز برای کسب و کارها و سختیهایی که در این مسیر وجود دارد گفت: تعداد مجوزها مشکل نیست. فروشگاهها از اتحادیه فناوران و کسب و کارهای اینترنتی از اتحادیه کشوری فضای مجازی مجوز دریافت می کنند و مانند قبل ماجرا پیچیده نیست. جلسات زیادی با نهادهای مسئول برگزار کردهایم تا مجوزها یکپارچه صادر شوند؛ اما هنوز به نتیجه نرسیدهایم.
سخنگوی سازمان نظام صنفی افزود: در یک سال گذشته فضای همکاری بین تشکل ها وجود داشته که می توان از افزایش اعضای فناوری اطلاعات در اتاق بازرگانی تهران به عنوان نمونه یاد کرد، با بقیه تشکل ها نیز در حال همکاری هستیم تا مسئله کسب و کارهای نوپا حل شود.
انتهای پیام/
نظرات کاربران