كارشناسان افغان با كمك يك سرمايه گذار هموطن خود اپليكيشن خدماتي به نام «وطندار» ويژه مهاجران افغانستاني را طراحي كردند كه بزودي در دسترس كاربران افغان مقيم ايران قرار خواهد گرفت.
به گزارش بادیجی، خبرگزاري آوا افغانستان نوشت كه اين اپليكيشن با ارائه خدمات در حوزههاي بيمه، بانكي، كافينت، فرهنگي و رسانهاي و آموزش آنلاين به زودي به بازار عرضه شده و در اختيار علاقهمندان قرار ميگيرد.
اين رسانه افزود كه اين سوپر اپليكيشن با سرمايه گذاري قابل توجه يكي از تاجران افغانستاني در سه سال گذشته و با به دست آوردن مجوزهاي لازم از سازمان ها و نهادهاي مختلف جمهوري اسلامي ايران، طرح ريزي، برنامه نويسي و آماده شده و قرار است به زودي در دسترس مهاجرين قرار گيرد.
«محمد آصف درزابي» نماينده “بيمه صدراي افغانستان در ايران” و همچنين مدير اپليكيشن وطندار كه از سال ها پيش با مشكلات مهاجرين از نزديك آشناست، گفته است كه اين اپليكيشن ويژه شهروندان افغانستان در ايران است كه بعد از نصب و راه اندازي بر روي تلفن هاي همراه، تمامي خدمات و نيازمندي ها جهت سهولت زندگي در ايران را تامين مي كند و خدمات مورد نياز آنان را به صورت كامل در خود جاي داده است.
وي افزود كه اين اپليكيشن براي كليه شهروندان داراي مدرك يا فاقد مدرك اقامتي در ايران قابل استفاده است و به زودي افتتاح خواهد شد.
مدير اپليكشين وطندار در مورد خدمات اين برنامه گفت كه وطندار داراي بخش هايي چون اقسا(سامانه نوبت دهي كافي نت)، پول بكس(خدمات بانكي و پرداخت)، همدم(رسانه و تلويزيون)، (بازار و فروشگاه)، (گردشگري و سفر)، قرضه(وام و تسهيلات)، سرگرمي، صحت و پزشكي، آموزش و پرورش، بيمه(حمايت و پوشش)، گفت وگوي دوستان و صدقه و نيكوكاري مي باشد.
وي در مورد خدمات سيم كارت اين اپليكيشن گفت كه آن ها با شبكه هاي رايتل و همراه اول در ايران مذاكره كرده و قراردادهايي را نهايي كرده اند كه بر اساس آن، تعداد زيادي سيم كارت را خريداري نموده و با ضمانت اين مجموعه، با شرايط ويژه و بنام مهاجرين توزيع مي كنند.
درزابي در مورد بخش مدرسه گفته است كه در اين بخش، با قراردادي كه با يكي از شركت هاي معتبر آموزش آنلاين و از راه دور در ايران توافق شده، براي كودكان مهاجريني كه از آموزش باز مانده اند، زمينه هاي لازم را فراهم كرده اند تا شركت كنندگان در اين كلاس ها، بتوانند از وزارت آموزش و پرورش ايران مدرك معتبر دريافت كنند و ادامه تحصيل دهند.
به گفته درزابي در زمينه آموزش نيز گفت وگو از سوي مجموعه آن ها با نهادهاي ذيربط صورت گرفته كه تا مقطع كارشناسي ارشد در دانشگاه ها نيز امكان آموزش عالي به صورت آنلاين از اين مسير فراهم شود.
نماينده اين سوپر اپليكيشن در مورد سامانه اقسا گفت: ۹۹ درصد مركز الكترونيك صدرا كه در ساختمان مربوط به اين مجموعه در نزديكي سفارت افغانستان در خيابان پاكستان ايجاد شده است، از ميان مهاجرين استخدام شده و آموزش ديده اند.
به گفته وي، در اين مركز همه خدماتي كه معمولا كافي نت ها براي مهاجرين انجام مي دهند، ارائه مي گردد اما با هزينه مناسب و مورد تأييد طرف سفارت كه هيچ هزينه اضافي ديگري دريافت نمي شود. در عين حال، از آن جايي كه كارمندان اين كافي نت از بين مهاجرين هستند، مي توانند با يك تعامل و رفتار خوب و با توجه به شناختي كه از مهاجرين دارند، خدمات مورد نظر را انجام دهند.
وي ارائه خدمات بيمه از سوي بيمه صدرا با همكاري بيمه مركزي ايران و شركت بيمه رازي را يكي از بخش هاي مهم و استثنايي سوپر اپليكيشن وطندار و مجموعه آن برشمرد و گفت: كار بيمه تقريبا نهايي است و ما در كمترين فرصت كار را روي اين بخش آغاز مي كنيم. اين بيمه شامل بيمه هاي درماني، حوادث و مدارك است.
قرار است بيمه درماني با يك هزينه بسيار كم براي مهاجرين فعال شود.
درازبي افزوده است كه با توجه به موارد متعدد مفقود شدن يا به سرقت رفتن مداركي مانند گذرنامه، هزينه بالاي ۲۴۰ دلاري براي دريافت گذرنامه جديد كه معمولا از توان مهاجرين خارج است، مدارك آن ها با يك هزينه بسيار ناچيز بيمه مي شود و در صورت مفقود شدن، سرقت و يا از بين رفتن مدرك، بيمه ۸۰ درصد هزينه صدور مجدد مدارك را تقبل مي كند.
خدمات بانكي، از ديگر خدمات ويژه و استثنايي اپليكيشن وطندار است. مدير اين اپليشكين در اين مورد گفته است كه با بانك مربوط گفت وگو كرده اند و جاي رايگان در اختيار آنها قرار مي دهند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران