وبسایتهای اچ.تی.تی.پی.اس، سرعت بالاتر، رتبه بندی بهتر در زمینه موتورهای جستجو و هشدارهای مرورگر کمتری دارد. با توجه به این مزایا، بهتر است، از این وبسایتها استفاده کنیم.
به گزارش بادیجی به نقل از ایتنا، پس از آنکه اطمینان نسبت به برخی از پروتکلهای امنیتی زیر سؤال رفت، ایدههای بسیاری از سوی کارشناسان مطرح شد. از جمله پس از آنکه ادوارد اسنودن ثابت کرد که ارتباطات آنلاین قابلیت جمعآوری توسط برخی سازمانها دارند، کارشناسان امنیتی، خواستار رمزگذاری کل وب شدند.
چهار سال بعد، به نظر میرسد که نقطه اوج را پشت سر گذاشته و شاهد تحولاتی خوبی در این زمینه بودهایم. در سال گذشته، تعداد وبسایتهایی که از اچ.تی.تی.پی.اس (HTTPS) پشتیبانی میکنند، به میزان قابل ملاحظهای افزایش یافته است.
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از اینفوورلد، افزایش روزافزون تعداد وبسایتهای اچ.تی.تی.پی.اس، به وضوح بیانگر مزایای اینگونه وبسایتها به شمار میرود.
این رمزگذاری، حرکت بسیار مناسبی بوده و مزایای زیادی دارد. بنابراین اگر وبسایت شما، هنوز از این فناوری پشتیبانی نمیکند، وقت آن رسیده است که حرکتی در این جهت به عمل آورید.
اطلاعاتی که به تازگی از گوگل کروم و موزیلا فایرفاکس به دست آمده، نشان میدهد که در حال حاضر، بیش از ۵۰ درصد ترافیک وب، برای رایانهها و نیز دستگاههای موبایل، رمزگذاری شده است.
گفتنی است علیرغم آنکه بیشتر ترافیک وب، مختص چند وبسایت بزرگ و مشهور است، لیکن با این وجود، از سال گذشته، با رشد ده درصدی در این زمینه روبرو بودهایم.
در این بین، یک نظرسنجی که در ماه فوریه از بین یک میلیون وبسایت پربازدید انجام شد، نشان داد که بیست درصد از این وبسایتها از اچ.تی.تی.پی.اس پشتیبانی میکنند، در حالی که این آمار در ماه آگوست، چهارده درصد بود و این رشد واقعاً خیره کننده بود، چرا که نشان میدهد که این رویکرد، در نیمی از سال، بیش از ۴۰ درصد رشد داشته است.
از نظر کارشناسان، چند دلیل عمده برای پذیرش سریع اچ.تی.تی.پی.اس از سوی وبسایتهای مختلف وجود دارد. از جمله اینکه از میان برداشتن برخی از موانعی که در گذشته وجود داشت، آسانتر شده است، هزینههای مربوطه کاهش یافته و انگیزهها و محرکهای زیادی برای این کار وجود دارد.
لیکن یکی از نگرانیهایی که در مورد اچ.تی.تی.پی.اس وجود دارد، تأثیر منفی آن روی منابع سرور و زمان بارگذاری صفحات است.
جدای از تمام این موارد، معمولاً رمزگذاری، مشکلاتی را در عملکرد وبسایت به وجود میآورد. به همین خاطر، در گذشته اچ.تی.تی.پی.اس با اقبال چندان خوبی روبرو نمیشد. اما اکنون با اضافه شدن قابلیتهای جدید، اینگونه وبسایتها، رشد بسیار بالایی دارند.
نظرات کاربران