سادهترین چیزی که باید گفت این است که فیسبوک برای زندگی و برای افراد زنده طراحی شده است و قطعا مردگان از آن بی بهره خواهند بود اما تکلیف صفحاتی که کاربرانشان از دنیا میروند و میمیرند چه خواهد شد؟
به گزارش بادیجی، در سال ۲۰۱۵ فیسبوک تصمیم گرفت تا صفحات افرادی که فوت میکنند را پیدا کند و در حساب کاربریشان آنها را فوت شده اعلام کند که این موضوع کمی برای کاربران ناراحتکننده بود. به همین دلیل این شرکت تصمیم گرفت تا سیاست جدیدی را پیش بگیرد که در ادامه جزئیاتی از قابلیتهای جدید فیسبوک برای مردگان را ارائه خواهیم کرد.
شرکت فیسبوک اعلام کرد که از این پس قابلیتی را در فیسبوک با عنوان Tributes ارائه خواهد کرد تا از طریق این قابلیت نزدیکان هر حساب کاربری بتوانند فوت کاربر مورد نظر را اعلام کنند. این قابلیت جدید در واقع یکی از رویدادهای مهم زندگی یعنی مرگ را در فیسبوک به ثبت خواهد رساند و قدم بزرگی برای فیسبوک خواهد بود.
یکی از مدیران فیسبوک، شریل سندبرگ، شروع این ایده را اینگونه شرح داد:
ماجرا از آنجا شروع شد که یکی از دوستان صمیمی من برادرش را در اثر یک خودکشی از دست داد و او و مادرش قادر به برگزاری یک مراسم یادبود برای برادرش نبودند، در نتیجه تصمیم گرفتند تا این مراسم را بهصورت مجازی در فیس بوک برگزار کنند و خاطر مرده خود زنده کنند. در نهایت همین ماجرا باعث شد تا مرگ، که یکی از رویدادهای مهم و پایانی زندگی هر شخص است در فیسبوک ارائه شود.
فیسبوک به کارمندان خود یادآور شد که این شبکه فقط یک شبکه اجتماعی نیست بلکه یک دفترچه خاطرات است که تمام اتفاقات مهم کاربران در آن ثبت میشود و مرگ افراد هم باید یکی از این اتفاقات باشد. کاربران میمیرند و باید اطلاعات و خاطراتشان در یک آرشیو باقی بماند.
این قابلیت جدید که برای ثبت مرگ کاربران ارائه شده نیازی به ورود به حساب کاربری فرد فوت شده ندارد و نزدیکان او می توانند در این بخش اطلاعاتی از مرگ فرد موردنظر را ثبت کنند و توضیحاتی را ارائه دهند. این قابلیت چیزی شبیه یادبود از فرد فوت شده باقی خواهد ماند و هر زمان که کاربران وارد صفحه او شوند، میتوانند از او یاد کنند و یاد او باشند. در حال حاضر فیسبوک مجوز این قابلیت را فقط در اختیار دوستان و خانواده حساب کاربری فوت شده صادر خواهد کرد. همچنین کاربران زیر ۱۸ سال هم توانایی ثبت اطلاعات مرگ کسی را نخواهند داشت اما پدر و مادرها میتوانند این قدم را برای فرزندانشان بردارند. در واقع از این پس صفحات فیسبوک کاربران مانند یک یادبود و میراث پس از مرگ کاربر باقی خواهد ماند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران