اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین از آن دسته ایدههایی هستند که ثابت کردهاند محور انقلاب دیجیتال هستند. ما به تکنولوژی دیجیتال عادت کردهایم چراکه زندگی ما را سادهتر و راحتتر کرده است. گوشیهای هوشمند ما، هدفون، دستگاههای پوشیدنی، ردیابهای بلوتوث و قفلهای درب هوشمند در حال حاضر تأثیرات چشمگیری در زندگی روزمره ما ایجاد کردهاند و ما باید برای چنین نوآوریهایی آماده شوی و بدانیم دستگاههای متصل چه کارهایی میتوانند انجام دهند.
به گزارش بادیجی، به عبارت بهتر، اینترنت اشیا (IoT) میتواند به بهبود کارایی اشیا کمک کند و در نتیجه، کار و زندگی افراد را بهبود ببخشند. ظهور اینترنت اشیا (IoT)، هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشین (ML) شروع به تاثیرگذاری بر زندگی و کسب و کارها در سراسر صنایع کرده است. کشاورزی هند طی دهه گذشته از طریق پیشرفت تکنولوژیکی سروسامان گرفته است و رویکردی صنعتی و فنآوری محور دارد.
با ابزارهای هوشمند کشاورزی و سنسورهای هوش مصنوعی، کشاورزان کنترل بهتری بر روی محصولات و مدیریت خاک به دست آوردهاند، همچنین نظارت بر شرایط آب و هوا، تجزیه و تحلیلهای کشاورزی پیشبینی این فرآیند را کارآمدتر کرده است.
در واقع AI و IoT نه تنها بر روی نظارت بر بیماران، کنترل کیفیت و امنیت بیومتریک کمک میکنند بلکه نقش مهمی در ایجاد کارآیی شهر نیز ایفا میکنند.
وسایل نقلیه متصل و جادههای هوشمند امکان پیشبینی وضعیت ترافیک در زمان واقعی را فراهم میکنند و علاوهبر این، اطلاعات مربوط به حمل و نقل و پارکینگ به بهبود کارایی و کاهش تراکم در خیابانها کمک میکنند. آنها همچنین به راهحلهای وابسته به مدیریت زباله کمک میکنند.
حتی امروزه هنوز هم اینترنت نقشی منفعل را برای ارتباطات شخصی و دستگاههای الکترونیکی ایفا میکند. نتایج یک نظرسنجی که شرکت گارتنر اخیرا آن را انجام داد، نشان میدهد که تا سال 2020 این رابطه چند جهته و چند بعدی خواهد بود و شامل افراد به افراد، افراد به دستگاهها و دستگاه ها به دستگاه میشود.
کاملا واضح است؛ اینترنت اشیا رویداد بزرگ بعدی است؛ اما متأسفانه، همه مصرفکنندگان نمیتوانند تاثیر آن را درک کنند و تنها ناظرین و متخصصان فناوری هستند که به خوبی میتوانند اثرات این رویداد را تصور کنند.
در کنار تاثیرپذیری جنبههای مختلف زندگی، اینترنت اشیا همچنین مردم، فرآیندها و دستگاهها را به یکدیگر نزدیکتر میکند. بیل گیتس در موسسه سرمایهگذاری آمریکایی بر این موضوع اصرار داشت که ذهنیت دولت و مردم برای مشاهده و پیشبینی آینده حتی در صورتی که تکنولوژی در این دهه بسیار گسترده شود نیز آنطور که باید سازگار نشده است.
اینترنت اشیا تبدیل به بخش مهمی از استراتژی دیجیتالی سازمانی شده است و هر کسب و کار از آن استفاده میکند. جهان IoT، دادهها و اعداد را برای ارائه خدمات مطلوب و باارزش به کار میبرد. همچنین، امنیت نقش کلیدی نه تنها برای محافظت از داراییهای فیزیکی بلکه همچنین برای محافظت از اطلاعات حیاتی دارد. ضعفهای امنیتی موجب افزایش نگرانیها میشود زیرا ارتباط بین داراییهای فیزیکی و دادههای بحرانی در اینترنت موجب بروز سرقت و یا تقلب میشود.
در هند، استراتژی “Connect India” با هدف ایجاد یک زیرساخت قوی دیجیتال ارتباطی برای اتصال کل کشور طراحی شده است. دولت این کشور معتقد است که با این کار فقط یک شبکه ارتباطی قوی فراهم نخواهد شد و این کشور باید تلاشهای بیشتری را برای پرورش فناوریهایی مانند IoT، AI، ML و دیگر فناوریهای جدید انجام دهد. همچنین سیاست ملی ارتباطات دیجیتال 2018 این کشور حرکت خوبی برای ایجاد زیرساخت اطلاعات و ارتباطات هند محسوب میشود.
در حالی که هند با این جهان در حال تحول سازگار است، حتی در وضعیت فعلی خود، IoT میتواند منافع کلیدی را به ارمغان بیاورد و برای سازمانهایی که این فناوری را با خوشبینی به کار میگیرند، سرنخهای ارزشمندی را ارائه دهد.
انتهای پیام/
نظرات کاربران