هفته گذشته، فراخوان عمومی سازمان تاکسیرانی برای اعلام شرایط اشخاص حقوقی، موسسات و مجموعههای ارایه دهنده خدمات پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی منتشر شد.
به گزارش بادیجی ، شرایط لازم و روند کار هم در فراخوان اعلامشده بود مبنی بر اینکه بعد از کسب تاییدیه نهایی از این سازمان، مجموعههای متقاضی میتوانند در یک دوره یکماهه بهصورت پایلوت در منطقه مشخصشده توسط تاکسیرانی فعالیت کنند و پسازآن فعالیت خود را گسترش دهند. در همین رابطه ایمان محمدی، مدیر توسعه تجاری استارتآپ رسید، از چالشهای این کار میگوید.
رسید، مجموعهی ارایه دهنده خدمات پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی است. استارتآپی که مدتهاست منتظر است تا تاکسیرانی مجوز فعالیت را در این حوزه برای آنها صادر کند و نقدهای جدی به عملکرد این سازمان در رابطه با تاخیر دوساله در این خصوص دارند.
محمدی گفت: «امروز من حضورا به سازمان تاکسیرانی مراجعه و حضور رسید را برای فعالیت در این عرصه اعلام کردم! قرار شد که در مرحله بعد شرایط را به ما اعلام کنند. فعلا نیت ما این است که از شرایط مطلع شویم و اگر شرایط مساعد بود شرکت کنیم و ببینیم که آیا امکانش هست بالاخره از انحصار موجود فرار کنیم ما هم بتوانیم در این حوزه فعالیت کنیم یا نه؟!»
او در این رابطه با اینکه دو سال از شروع این بحث و فعالیت مجموعههایی که قادر به ارایه خدمات پرداخت آنلاین کرایه تاکسی هستند، میگذرد و تازه چنین فراخوانی اعلامشده و تاکسیرانی اقدام کرده است، میگوید: «حتی اگر هم تاکسیرانی میخواهد از تازه این فرایند را ساماندهی کند، من فکر میکنم ما رقیبی داریم که در نقطه شروع، بهاندازه ۱۵ هزار تاکسی از ما جلوتر است و بقیه استارتآپها باید از صفر شروع کنند. درست است که ما باید با کسی که نقطه صفر برای او ۱۵ هزار است، رقابت کنیم ولی فکر میکنم در حال حاضر راه دیگری نداریم و بههرحال باید شرکت کنیم.»
محمدی در رابطه با روال کار و انجام این فرایند اشاره میکند که شرایط را در آینده و بهصورت رسمی به ما اعلام خواهند کرد و فعلا اطلاعی نداریم که شرایط به چه صورت خواهد بود. او ادامه میدهد: «بخشی بزرگی از تاکسیهای تهران همان ۱۵۰۰۰ تاکسی هستند که فونپی جذب کرده و این مورد که آیا ما میتوانیم سمت آنها برویم یا نه باید حتما مشخص شود. اگر شرایط به صورتی باشد که ۱۵۰۰۰ تاکسی مختص فونپی باشد و در دسترس ما نباشد، به این معنی است که درصد قابلتوجهی از مارکت ما حذفشده است.»
مدیر توسعه تجاری رسید، نظرش راجع به اقدام تاکسیرانی در این خصوص پس از دو سال تاخیر را به این صورت بیان کرد: «به نظر من همین که این انحصار برداشتهشده اتفاق مثبتی است؛ البته اگر بهخوبی مدیریت شود و اینکه تمام مجموعهها اجازه داشته باشند تا روی همه تاکسیها کار کنند و اثری از انحصاری که درگذشته وجود داشت، در این سیستم کاری باقی نماند.» او در ادامه بیان کرد نکته مهم دیگری هم که باید در نظر گرفته شود، این است که شرایط بهگونهای باشد که شرکتها باهم درگیر نشوند و بهعنوان رقیب برای هم دردسر ایجاد نکنند.
محمدی در پایان اضافه کرد: «در حال حاضر این موضوع بهنوعی بلکباکس است و نمیدانم روند به چه صورت است و چه اتفاقی میافتد به همین علت موضعگیری خاصی نمیتوان داشت و فعلا ما تنها میتوانیم بگوییم این اتفاق را مثبت ارزیابی میکنیم، البته به شرطی که شرایط لازم فراهم شود.»
منبع:شنبهپرس
انتهای پیام/
نظرات کاربران