[stextbox id=”grey”]به گزارش بلومبرگ،گوگل برای رقابت هرچه بیشتر با شرکت اپل و بهمنظور توسعه طیف گستردهتری از نرمافزارهای آمیخته با نوآوری برای اکوسیستم دستگاههای الکترونیکی همراه، برنامه ی آموزشی برای دو میلیون توسعهدهنده نرمافزار با تمرکز ویژه روی پلتفرم اندروید را تدوین کرده است.[/stextbox]
این برنامه تدوین شده ی گوگل که با عنوان Android Skilling معرفی شده است برای مشتاقان برنامه نویسی اندروید در صدها دانشگاه دولتی و آزاد و همچنین مدارس این کشور بهطور رایگان ارائه میشود.
در حالی که تنها یک چهارم از جمعیت جامعه توسعهدهندگان هندی مشغول به توسعه نرمافزار ویژه دستگاههای الکترونیکی همراه هستند،تحلیل گران پیش بینی کرده اند که تا سال 2018 کشور هند با جمعیت 4 میلیون نفر توسعه دهنده بزرگترین جامعه توسعه دهندگان جهان را در اختیارخواهد داشت که موجب پیشی گرفتن آن از ایالات متحده آمریکا خواهد شد.
بر اساس اعلام گوگل، اجرایی کردن این پروژه برعهده شرکت توسعه مهارتهای ملی در قالب سیاستهای دولت هند خواهد بود.به گفته Caesar Sengupta مسئول بخش مدیریت محصولات شرکت گوگل، اعتقاد دارد که هند دارای پتانسیل کافی برای افزایش خلاقیت و شکل دهی تجربه اینترنتی میلیاردها کاربری که از پلتفرمهای ویژه دستگاههای الکترونیکی همراه استفاده میکنند، میباشد.
به گزارش گوگل، با اجرای این دوره های آموزشی کشور هند تبدیل به پیشتاز جهانی توسعه نرمافزارهای ویژه دستگاههای همراه خواهد شد. در این راستا Lubbers سرپرست بخش توسعه آموزشهای شرکت گوگل در این خصوص میگوید: “ما امیدواریم تا پروژه خود را در دو هزار دانشگاه مختلف و 4 هزار دانشکده به مرحله اجرا درآوریم تا با این راهکار، سالیانه مقدمات آموزش 250 هزار دانشجو را در این دانشگاهها مهیا کنیم.”
اگرچه این پروژه گوگل و تعداد افراد پشتیبانی شده ی آن در نوع خود بزرگترین راهکار اجرایی میباشد، شرکت اپل در حال برنامه ریزی برای تعامل با توسعهدهندگان هندی میباشد. در این راستا تیمکوک مدیر اجرایی اپل در دیداری که از هند داشت بطور رسمی خبر راهاندازی شتابدهندههای توسعه نرمافزاری در بنگالور مرکز فناوری هند را اعلام کرد. اقدامی که در نهایت از توسعهدهندگان نرمافزارهای iOS حمایت و پشتیبانی تخصصی میشود.
براساس گزارشات Ankit Jain تحلیلگر SimilarWeb ، این برنامه های اپل و گوگل نویدبخش جدیت ورود و فعالیت آنها در بازار هند میباشد.
نظرات کاربران