[stextbox id=”grey”]گوشی همراه قطعه قطعه گوگل بالاخره بعد از تاخیرهای مکرر آماده ارسال است.[/stextbox]
گوشی هزاران قطعه مختلف دارد.
سرویس ترجمه بادیجی، این گوشی طوری طراحی شده که کاربر می تواند به روش های مختلفی سرهم بندی اش کند؛ درواقع قطعاتش درست مثل قطعات جورچین به هم می چسبند. با آرا می توانیم هرطور که مایلیم از تلفن همراه مان استفاده کنیم؛ درنتیجه لازم نیست دنبال گوشی خاصی بگردیم که تمام امکانات موردنظرمان را یک جا داشته باشد، می توانیم خیلی راحت آرا را آنطور که دوست داریم تغییر بدهیم تا به امکانات دلخواهمان برسیم. مثلا وقتی می خواهیم به سفر برویم می توانیم یک باطری بزرگتر برداریم؛ یا وقتی می خواهیم از مجلس عروسی فیلمبرداری کنیم، یک دوربین بهتر روی گوشی کار بگذاریم. آرا را بخش تکنولوژی ها و پروژه های پیشرفته گوگل (ATAP) توسعه داده است؛ این گروه پیش از این هم روی ایده های محشر و دیوانه کننده ای مثل پروژه جکوارد که محصولات حساس به لمس تولید می کند کار کرده بود.
احتمالا تا اواخر سال جاری راهی فروشگاه ها می شود
درحال حاضر 30 نفر از کارکنان گوگل از گوشی های آرا استفاده می کنند. کمپانی تصمیم دارد تا اواخر سال نسخه Developer گوشی را عرضه کند و مدل مصرف کننده ها را هم ابتدای سال 2017 روانه بازار کند.
گوگل یک بخش کامل از کمپانی را به آرا اختصاص داده است
پروژه آرا از سال گذشته که خبرساز شد، در حد یک پروژه تحقیقاتی بود. اما این روزها در گوگل بخش خاصی را به خودش اختصاص داده و دانشمندان ATAP را خیلی خوب به خودش مشغول کرده است. قرار بود گوشی طبق برنامه ریزی ها سال 2015 در پورتوریکو تست شود، اما به خاطر چالش های متعددی که در مسیر ساخت وجود داشت، برنامه آزمایشی مدتی به عقب افتاد.
ممکن است محصولی که به فروشگاه ها می رسد، با چیزی که گوگل سال پیش تبلیغ کرده بود کمی تفاوت داشته باشد
سال قبل بود که یکی از دست اندرکاران گوگل در یکی از مراسم پیش چشم تماشاچیان یک نمونه کامل شده گوشی آرا را سرهم بندی کرد. گوشی کاملی که به دست مشتری ها می رسد شامل هزاران قطعه مختلف است که کاربر می تواند به دلخواه خودش مونتاژشان کند. نکته جالب توجه دیگر اینکه گوگل برای تمام پورت های گوشی، استانداردهای مشخصی تدوین کرده تا توسعه دهنده ها بتوانند برایش افزونه های third party بسازند.
نظرات کاربران