هر سال بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون نفر به علت ابتلا به حملات قلبی و بیماریهای مرتبط با آن در جهان فوت میکنند، اما حالا هوش مصنوعی به کمک این بیماران آمده است.
به گزارش بادیجی به نقل از فارس به نقل از دیجیتال ترندز، دانشمندان می گویند با استفاده از فناوری هوش مصنوعی میتوان وقوع حملات قلبی قریب الوقوع را پیشبینی کرد و از آمار مرگ و میر ناشی از این حملات کاست.
محققان دانشگاه ناتینگهام در انگلیس موفق به ابداع الگوریتمی شدهاند که به پزشکان در پیش بینی حملات قلبی کمک میکند. آنان معتقدند از این طریق میتوان سالانه هزاران و چه بسا میلیون ها نفر را از مرگ حتمی نجات داد.
برای طراحی این الگوریتم به عوامل و فاکتورهایی مانند سن، سطح کلسترول و فشار خون توجه شده تا بر همین اساس احتمال وقوع حملات قلبی در هر فرد پیشبینی و مشخص شود.
استفان ونگ از اعضای این تیم تحقیقاتی میگوید: تعاملات زیادی در سیستم بیولوژیک بدن انسان رخ میدهد که برخی از آنها پرمفهوم و برخی دارای اهمیت کمتر است و این واقعیت بدن انسان است. با استفاده از پیشرفت های علوم رایانه می توان برخی از این مسائل را بررسی و کشف کرد.
این پزشکان با استفاده از دستورالعمل های انجمن قلب آمریکا در مورد خطرات تشدید کننده احتمال سکته قلبی چهار الگوریتم دارای قابلیت خودآموزی طراحی کردند که جنگلهای تصادفی، رگرسیون لجستیک، افزایش شیب و شبکه های عصبی نام دارند.
این الگوریتمها با استفاده از دادههای موجود در مورد سکتههای قلبی افراد، درک خود از این موضوع را افزایش داده و قواعد خود را برای پیش بینی سکتههای قلبی وضع کردند. آنها از این قواعد برای پیش بینی احتمال سکته قلبی هر فرد بر اساس سوابق موجود استفاده کردند و در نهایت عملکردی بهتر از توصیههای انجمن قلب آمریکا داشتند.
موفق ترین الگورتیم در این زمینه الگوریتم شبکه عصبی است که ۷٫۶ درصد بهتر از روشهای توصیه شده توسط انجمن قلب آمریکا عمل کرده است.
نظرات کاربران