اینترنت اشیاء از آن دست مباحثی است که این روزها به موضوعی داغ در سطح جهانی بدل شده و مرتبا خبرهای تازه ای در رابطه با آغاز به کار نام های شناخته شده بازار محصولات دیجیتال و الکترونیک در این حوزه منتشر می گردد.
به گزارش بادیجی به نقل از دیجیاتو، حالا شرکت فناوران پیشرو پارس نت نیز اعلام کرده که طی همکاری اش با یک کمپانی فرانسوی قصد دارد پوشش سراسری شبکه اینترنت اشیاء را در کشور ایجاد نماید.
در ادامه توجه شما را به بیانیه خبری رسمی این شرکت در همین رابطه جلب می کنیم.
تهران، ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ – شرکت فناوران پیشرو پارس نت (پارسنت)، یکی از اعضای گروه شرکت های پارسان لین با همکاری سیگفاکس (SIGFOX) فرانسه، شبکه اینترنت اشیاء (IoT) را با پوشش سراسری بر بستر شبکه ملی اطلاعات، در ایران راه اندازی می کند.
با امضاء قرارداد همکاری بین دو شرکت فناوران پیشرو پارس نت و سیگفاکس، شرکت پارس نت به عنوان جدیدترین شرکت همکار سیگفاکس، تنها شریک تجاری این شرکت در ایران برای ارائه خدمات اینترنت اشیاء (IoT) است.
همکاری پارس نت و سیگفاکس برای اولین بار، ایران را بر لبه تکنولوژی جدیدترین دستاوردها در حوزه فناوری اطلاعات قرار می دهد. همزمان با گسترش شبکه اینترنت اشیاء (IoT) در جهان، عملاً شهروندان ایرانی نیز این فرصت را بدست میآورند که همچون سایر کشورهای پیشرفته از خدمات نوین این شبکه استفاده کنند.
مدیران شرکت پارسنت طی روزهای آتی، خبرهای مهمی را از قرارداد همکاری و فرآیندهای اجرایی آن اعلام خواهند کرد.
سیگفاکس فرانسه اکنون در ۳۰ کشور جهان در زمینه اینترنت اشیاء (IoT) با ایجاد شبکه ای مبتنی بر فناوری LPWAN فعال است و در نظر دارد شبکه بین المللی فوق را تا سال ۲۰۱۸ در بیش از ۶۰ کشور جهان توسعه دهد.
سیگفاکس هماکنون با اپراتورهایی مانند تلفونیکا و SK Telecom همکاری دارد. همچنین شرکت های بزرگی مانند سامسونگ، اینتل و توتال، بالغ بر ۲۲۰ میلیون یورو در شرکت سیگفاکس سرمایهگذاری کرده اند.
گروه شرکت های پارسان لین از سال ها پیش در زمینه اینترنت و دیتاسنتر فعال بوده و یکی از بزرگترین اپراتورهای ارائه خدمات اینترنت پرسرعت در ایران است.
شرکت پارسانلین ارتباطات پس از دریافت مجوز اپراتوری ارتباطات ثابت (FCP) از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اکنون از طریق شرکت فناوران پیشرو پارسنت به عنوان یکی از اعضای خانواده خود، هدف از همکاری با شرکت سیگفاکس فرانسوی را ایجاد زیرساخت ارتباطی LPWANبرای ارتباط اشیاء با یکدیگر در سطح ملی بر بستر شبکه ملی اطلاعات اعلام کرده است تا از این طریق با در اختیار قرار دادن اولین شبکه اینترنت اشیاء (IoT) به کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی امکان ارائه خدمات بر این بستر را فراهم آورد.
اینترنت اشیاء، امکان اتصال تمامی دستگاه ها که از طریق سنسورها هوشمند گردیده و با محیط پیرامون خود در تعاملند را بر بستر اینترنت/اینترانت برای کاربران فراهم می آورد.
از جمله ویژگی های فناوری LPWAN، توان مصرفی پایین برای اشیاء است که سبب افزایش طول عمر باتری آنها می شود. طول عمر باتری تا ۱۰ سال، نرخ انتقال پایین، گستردگی پوشش و استفاده از باند فرکانسی آزاد از ویژگی های فناوری LPWAN ارائه شده توسط سیگفاکس است که استفاده از آن را در برخی از کاربردها از جمله اندازهگیری هوشمند و مدیریت ناوگانهای حمل و نقل، خواندن میزان کارکرد کنتور آّب، برق و گاز از راه دور و صدها مورد دیگر بی همتا می کند.
نظرات کاربران