همین چند روز پیش بود که شرکت Boosted نسل دوم اسکیت بوردهای الکتریکی اش را فراخوانی کرد؛ مردم در مدت کوتاهی پس از عرضه این دیوایس به بازار مدعی شدند دود غلیظی از آنها بلند می شود و بدنه پلاستیکی اش شروع به ذوب شدن می کند. اگرچه هرگز آتش گرفتن اسکیت فوق دیده نشده اما خود سازنده در بیانیه ای رسماً اعلام کرد وقتی دود هست، پس آتش هم هست. بنابراین دستگاه های خود را به ما برگردانید که نوش دارو بعد از مرگ سهراب فایده ای ندارد.
هاوربردها شاید واقعاً همانند یک سفینه معلق نباشند، اما قطعاً می توانند آتش بگیرند. حدود نیم میلیون از این دستگاه های اسکیت مانند جدید و گران قیمت در کشور آمریکا جمع آوری شده و در حال حاضر استفاده یا فروش آنها در تمام نقاط ایالات متحده ممنوع است.
قطعاً ویدیوی آتش سوزی اتومبیل الکتریکی مدل اس تسلای مشهور که در سال ۲۰۱۳ منتشر شد را به خاطر دارید؛ البته مشکل پدید آمده برای این خودرو مستقیماً به باتری مربوط نمی شد، چراکه ایلان ماسک مدعی شده بود سوراخ شدن بدنه محافظ باتری به وسیله یک قطعه فلزی حادثه را موجب گردیده است.
سال ۲۰۱۰ بود که یکی از اولین مدل های فروخته شده موبایل آیفون ۴ در یکی از پروازهای هواپیمایی استرالیا آتش گرفت و حواشی متعددی را ایجاد نمود؛ هرچند که این اتفاق فراگیر نشد و به سرعت فراموش گردید.
طی سال های گذشته گزارش های متعددی پیرامون آتش سوزی و انفجار مک بوک های اپل به گوش رسیده است. مشهورترین نمونه آن به سال ۲۰۰۹ بر می گردد که یکی از کاربران نیمه شب متوجه انفجار لپ تاپش شده و بعداً معلوم گشت مشکل به کابل شارژ مگ سیف بر می گردد. به علاوه در سال ۲۰۰۶ کمپانی اپل تعداد زیادی از مک بوک پروهای ۱۵ اینچی اش را به علت مشکل اساسی باتری فراخوانی کرد.
موبایل های گلکسی نوت ۷ سامسونگ هم که به تشریح نیاز ندارند و بدون شک در جریان حوادث و اتفاقات آنها هستید.
عجیب ترین مورد این لیست ماشین های لباسشویی سامسونگ در کشور آمریکا است. غول تجاری کره ای اواخر سال گذشته میلادی مجبور شد نزدیک به ۲٫۸ میلیون دستگاه از وسایل شستشو اش را به خاطر انفجار و از هم پاشیدن قطعات پس بگیرد.
منبع:دیجیاتو
نظرات کاربران