در حالیکه پیش از این 18 شرکت مجوز واردات گوشی های آیفون و دو شرکت اجازه واردات قانونی دو گوشی تلفن همراه با برند تکنو و ایسوس را گرفته بودند، حالا 6 شرکت جدید نیز به مجوزداران قبلی اضافه شدند.
بهب گزارش بادیجی به نقل از فناوران سازمان توسعه تجارت در نامه ای به گمرک و روسای سازمان های صنعت، معدن و تجارت 31 استان کشور، 6 شرکت دارای مجوز در واردات و ارایه خدمات پس از فروش تلفن های همراه را معرفی کرد.
پیش از این اعلام شد سالانه میزان واردات رسمی گوشی تلفن همراه بیش از یک میلیون و 100 هزار دستگاه گوشی تلفن همراه است که ارزش تقریبی آن نزدیک به 157 میلیون دلار برآورد شد.
بر اساس گزارش وزارت صنعت، 6 شرکت از سوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به عنوان شرکت های توانمند برای ارایه خدمات پس از فروش تلفن های همراه معرفی شدند که امکان اخذ نمایندگی رسمی از کشورهای مبدا برای آنها فراهم نیست اما ظرفیت لازم را دارند.
دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت در نامه های خود به گمرک و روسای صنعت، معدن و تجارت 31 استان، نام این شرکت ها را ویستا پخش رایانه، آسمان رایانه سخت افزار، تحلیلگران هوشمند امید (اپل تکنولوژی)، سریر سرویس، پرشین سلوکام قشم و پیشرو الکترونیک فراسو اعلام کرد که مجوز واردات و ارایه خدمات پس از فروش تلفن های همراه با نام و نشان تجاری اپل، بلک بری و اچ تی سی را کسب کردند.
طبق اعلام دفتر مقررات صادرات و واردات، ثبت سفارش و ترخیص تلفن همراه با نشان های تجاری یادشده با رعایت ضوابط و مقررات برای این 6 شرکت مجاز است.
پیش از این نیز 18 شرکت مجوز ثبت سفارش و واردات گوشی های آیفون با نشان تجاری اپل و دو شرکت اجازه واردات قانونی دو نوع گوشی تلفن همراه با برند تکنو و ایسوس را گرفتند.
بر پایه آمارهای غیررسمی، سالانه بیش از 15 میلیون دستگاه تلفن همراه در ایران خرید و فروش می شود.
با توجه به آمار گمرک می توان نتیجه گرفت یک میلیون و 100 هزار دستگاه تلفن وارداتی نیاز 10 درصد خریداران کشور را تامین می کند.منطقه آزاد چابهار اصلی ترین مکان ورود گوشی تلفن همراه به کشور معرفی شده است که بیش از 65 درصد این کالا از امارات وارد می شود.
نظرات کاربران