بهترین اولویت ها در انتخاب و خرید تلفن همراه هوشمند چه چیزهایی هستند؟ بهتر است اول ۷ مورد اساسی که در خرید گوشی تلفن همراه باید از آن ها پرهیز کنید را به شما بگوییم.
به گزارش بادیجی ، بهترین اولویت ها در انتخاب و خرید تلفن همراه هوشمند چه چیزهایی هستند؟ بهتر است اول ۷ مورد اساسی که در خرید گوشی تلفن همراه باید از آن ها پرهیز کنید را به شما بگوییم!
به تبلیغات اعتماد نکنید!
در پیام های بازرگانی تلویزیونی و دیگر تبلیغات همواره شاهد نمایش یک اسمارت فون به طور بی نقص و کامل هستیم به طوری که با دیدن آن ممکن است به خود بگویید: هی پسر! این بهترین موبایلی است که تا به حال ساخته شده است! در حالی که هدف تبلیغات در واقع فقط همین است! آن ها شما را گمراه می کنند.
آن چه که شما در تبلیغات از یک گوشی خاص مشاهده می کنید، معمولا هایلایتی از بهترین ویژگی های آن اسمارت فون است که به طرزی هنرمندانه برای مشتاق کردن شما به خرید آن دستگاه به نمایش در می آیند. شما در تبلیغات هیچگاه ضعف ها و کاستی های یک دستگاه خاص را مشاهده نخواهید کرد. مثلا از تبلیغات هیچگاه متوجه نمی شوید که حسگر اثر انگشت یک تلفن همراه در واقعیت چه عملکردی دارد و یا باتری آن در استفاده ی روزمره چه میزانی دوام خواهد داشت. بهتر است از تبلیغات فقط برای فهمیدن این نکته که فلان گوشی تلفن همراه بر روی کره ی زمین وجود دارد استفاده کنید!
به حرف هایی که فروشنده در مغازه اش به شما می زند اعتماد نکنید!
البته اگر خودتان یک فروشنده هستید، از حرف ما ناراحت نشوید! وظیفه ی ما اطلاع رسانی صحیح به مردم است. فروشندگان زیادی هستند که می دانند دقیقا در مورد چه چیزی صحبت می کنند، چه دستگاه هایی خوب هستند، و هستند افرادی که واقعا به شما کمک می کنند تا بهترین محصول را انتخاب کنید. اما در کل هدف اصلی یک فروشنده افزایش فروش و کسب درآمد بیشتر است. برخی از فروشندگان نیز با فروش بیشتر یک برند خاص امتیازاتی را از آن برند کسب می کنند، پس اگر به مغازه ای رفتید و فروشنده، بیشتر محصولات یک برند خاص را به شما معرفی کرد کمی شک کنید!
بنابراین شما باید بسیار مراقب باشید. اگر کسی را می شناسید که اطلاعاتش درباره ی تکنولوژی اسمارت فون ها از شما بیشتر است، او را با خود در هنگام خرید گوشی موبایل ببرید، زیرا احتمال بسیار بالا وقتی فروشنده ای متوجه کم بودن اطلاعات شما درباره ی تلفن های همراه شود سعی می کند که آنچه را که خودش می خواهد به شما تحمیل کند تا بخرید. اگر شما از قبل تصمیم خود را برای خرید گوشی خاصی با اطلاعات کافی گرفته باشید برای شما بسیار بهتر خواهد بود.
از اولین مغازه ای که به آن برخورد کردید خرید نکنید!
اگر از بغل مغازه ای رد شدید که در پشت ویترینش تلفن های همراه جورواجوری بود که با بودجه ی خرید شما همخوانی داشت، عجولانه تصمیم نگیرید! بهترین روش خرید تلفن همراه این است که با توجه به بودجه ی خود در اینترنت دنبال گوشی های مختلف بگردید، تمامی مشخصات آن ها چک کنید، آن ها را باهم مقایسه کرده و بعد تصمیم بگیرید. این روزها همه چیز در اینترنت یافتنی است. ضمن اینکه قیمت های مختلف (بدون گارانتی و یا با گارانتی شرکت های مختلف) اسمارت فون انتخاب شده هم به راحتی در اینترنت قابل مشاهده است. هر چند که تفاوت قیمت در فروش گوشی تلفن همراه در جاهای مختلف کشور زیاد نمی باشد، اما با یک بررسی صحیح قبل از خرید می توانید مطمئن شوید که سرتان کلاه نرفته است! ضمن اینکه گاهی خرید اینترنتی هم ارزان تر بوده و هم شما را از رفتن به بازار بی نیاز می کند.
ارزان قیمت ترین و یا گران قیمت ترین گوشی موجود را ضرورتا لازم نیست بخرید!
گرانترین گوشی موجود در بازار در حال حاضر iPhone X است، پس آیا بهترین اسمارت فون دنیا برای خرید می باشد؟ یا برعکس آن، آیا شما باید در مغازه ها به دنبال ارزان ترین اسمارت فون باشید تا پولتان هدر نرود؟ هیچکدام از این دو ایده ی ذکر شده اصلا خوب نیستند و باعث هدر رفتن پولتان می شوند بدون اینکه در انتها از خرید خود راضی باشید.
آیا آیفون ایکس ارزش پولی که بابتش می پردازید را دارد؟ جواب این سوال را خودتان می دانید! آیا آیفون ایکس ارزش پولی که بابتش می پردازید را دارد؟ جواب این سوال را خودتان می دانید!
اگر ارزان ترین گوشی را بخرید (منظور اسمارت فون برندهای بی کیفیت است که با قیمت پایین تری عرضه می شوند)، شاید فکر کنید پولتان را ذخیره کرده اید، ولی در واقعیت خواهید دید که گوشی شما علاوه بر نداشتن کارایی لازم، عمر کوتاهی نیز دارد و به زودی با صرف هزینه ی دو برابری مجبور به جایگزین کردن آن با یک گوشی جدید می شوید. اگر گران ترین گوشی را هم بخرید، بازهم بسیاری از تکنولوژی های به کار رفته در پرچمداران جدید که باعث گرانتر شدنشان شده است ممکن است به کار شما نیایند و به این طریق پولتان هدر شود. در واقع تعداد کمی از افراد هستند که می دانند خیلی از تکنولوژی های برتر به کار رفته در گوشی های گرانقیمتی چون آیفون ایکس و گلکسی اس ۹ را می توانند در گوشی های ارزان قیمت تر هم پیدا کنند. یادتان باشد که در بازار همیشه گرانقیمت ترین بودن به معنای بهترین بودن نیست. شاید یک گوشی به لطف جدید بودنش قیمت بالایی داشته باشد که در عرض چندماه قیمتش سقوط کند. پس بهترین راه این است که شما از قبل نیاز خود را از یک گوشی تلفن همراه مشخص کنید. البته اگر شما جزو آن دسته افراد هستید که با گوشی تلفن همراه خودنمایی می کنند، می توانید این مورد را کلا نادیده بگیرید!
همیشه به دنبال خرید از برندهای معروف تر نباشید!
خب همه ما معروفترین برندهای حال حاضر دنیا را می شناسیم: اپل و سامسونگ. البته همه ی ما می دانیم که این دو برند معمولا بهترین اسمارت فون های دنیا را می سازند، ولی آیا شما درمورد برندهایی مانند هواوی، HTC و یا شیائومی اطلاعات کافی را دارید؟
من عاشق OnePlus 5T هستم! من عاشق OnePlus 5T هستم!
برندهای غیر معروف زیادی هستند که با وجود کمتر شناخته شدن، درحال تولید اسمارت فون های فوق العاده باکیفیت و با قیمت کمتر نسبت به اپل و سامسونگ می باشند. بیشتر این برندها چینی می باشند و گوشی های آن ها چنان قابلیت هایی دارند که شاید تا حالا به گوشتان نخورده باشد. همین حالا اگر قصد خرید یک تلفن همراه را هم ندارید بهتر است برای افزایش اطلاعات خودتان هم که شده کمی در مورد برندهای جدید دنیای اسمارت فون ها مطالعه کنید. مطالب موجود در لینک های زیر می توانند به شما کمک کنند.
مطمئن باشید که مدل های قدیمی تر را هم باید در نظر بگیرید!
آیا هر آنچه که اخیرا منتشر شده است صرفا به خاطر مدل جدیدش خوب خواهد بود؟ یا هر مدلی که منتشر می شود بهتر از ورژن قبلی خود خواهد بود؟ البته که نه! برای شما Galaxy S7 سامسونگ را مثال می زنیم، اسمارت فونی که حتی پس از دو سال گذشتن از انتشارش هنوز هم یکی از بهترین و زیباترین مدل های تلفن همراه در دنیا به شمار می رود. البته با گذشت زمان تکنولوژی پیشرفت می کند و طراحی اسمارت فون ها هم زیباتر می شود، اما هنوز هم می توان به مدل های قدیمی تر اعتماد کرد. حتی گاهی شاید یک گوشی دست دوم که سالم بوده و از آن به خوبی نگه داری شده و باتری آن هنوز هم کارایی بالایی دارد را بتونید با قیمتی خوب به دست بیاورید. همه چیز بستگی به صبوری و شانس شما دارد!
اگر اولویت های خود در انتخاب را نمی دانید هرگز اقدام به خرید نکنید!
و اما به آخرین و مهم ترین نکته می رسیم. حتی اگر ۶ نکته ی قبلی را نخوانده و رد شدید، از این یکی به سادگی گذر نکنید. این که گران ترین گوشی را بخرید، مدل امسال یا سال پیش را بخرید و… نکاتی است که احتمالا فروشندگان و یا تبلیغات مختلف به شما دیکته خواهند کرد، اما یادتان باشد که همه چیز به اولویت های شما برمی گردد.
ساده تر توضیح بدهم، اگر شما عاشق بازی کردن هستید، موبایل با صفحه نمایش کوچک و GPU ضعیف شما را ناراضی خواهد کرد. اگر در روز وقت زیادی را در خارج از خانه سپری می کنید، باتری کم حجم باعث می شود که شما همیشه زحمت حمل یک پاوربانک را هم به خود تحمیل کنید. اگر عاشق عکاسی هستید، پس مطمئنا باید قبل از خرید از عملکرد خوب دوربین اسمارت فونی که می خواهید بخرید مطمئن شوید. اگر فکر می کنید که مگاپیکسل بالاتر صرفا به معنای عکاسی بهتر است پس سخت در اشتباهید! حتما شما با مفاهیم دیگری همچون هوش مصنوعی و بازشدگی دریچه دیافراگم و… آشنایی زیادی ندارید.
پس به طور کلی منظور ما این است که حتما قبل از خرید اولویت های خود را مشخص کرده و به خوبی درباره ی ویژگی های مختلف یک تلفن همراه تحقیق کنید. می توانید از افراد مطلع و اینترنت هم کمک فراوانی بگیرید. اگر درست عمل کنید قطعا می توانید با بودجه ی خود بهترین اسمارت فونی که به درد شما می خورد را خریداری کنید. باهوش باشید و کنجکاو!
انتهای پیام/
نظرات کاربران