اگر چه ۵G در آینده به یک فناوری فراگیر تبدیل می شود، اما کشورهایی نظیر ژاپن در حال فعالیت روی نسل بعدی ارتباطات یعنی فناوری ۶G هستند.
به گزارش بادیجی ، در حال حاضر کشورهای متعددی در حال فعالیت روی نسل بعدی فناوری های ارتباطی، نسخه بعد از ۵G هستند.
ژاپن قصد دارد تا از طریق همکاری دولت و شهروندان، یک استراتژی جامع را برای فناوری ۶G فراهم آورد. این کشور درصدد است تا در سال ۲۰۳۰ به سرعت ارتباطی ده برابر بیشتر از فناوری پیشرفته امروزی، ۵G دست پیدا کند.
چین، کره جنوبی و فنلاند نیز پژوهش، توسعه و سرمایه گذاری روی فناوری آینده را آغاز کرده اند.
وزارت امور داخلی و ارتباطات ژاپن قرار است در ماه ژانویه، یک انجمن تحقیقاتی دولتی – شهروندی را راه اندازی کند.
نمایندگانی از اپراتورهای مخابراتی NTT دوکومو و توشیبا، استراتژی های جامع نظیر سیاست ها و اهداف کارایی ۶G را در ماه ژوئن ارائه خواهند دارد. ژاپن با استفاده از بودجه دولتی، توسعه فناوری ۶G را ارتقا می بخشد.
با استفاده از فناوری ارتباطی پر سرعت post-5G یا همان ۶G، انجام کارهای غیر قابل تصوری امکان پذیر می شود و البته هدف اصلی وزارت امور داخلی و ارتباطات ژاپن نیز همین است. مجمع پژوهشی روی افزایش فوق العاده سرعت شبکه تمرکز دارد، به طوری که قابلیت انتقال حجم عظیمی از داده ها در یک لحظه میسر شود.
این فناوری برای میزان داده های بسیار زیاد، مناسب است. در فناوری آتی، احتمالا از امواج رادیویی فرکانس بالایی استفاده می شود که تا این لحظه کاربردی در ارتباطات نداشته اند.
به منظور دستیابی به فناوری آینده ۶G تا سال ۲۰۳۰، کشورهای زیادی دست به کار شده اند. دولت چین در نوامبر سال ۲۰۱۹ اعلام کرد که دو موسسه تحقیق و توسعه را به ۶G اختصاص خواهد داد.
نهادهای وابسته به دولت و دانشگاه های فنلاندی نیز پروژه های متعددی را با محوریت تحقیق و توسعه فناوری ۶G راه اندازی کرده اند. در کره جنوبی شرکت های مطرحی مانند سامسونگ و ال جی، فعالیت روی ۶G را از سال ۲۰۱۹ آغاز کرده اند.
اپراتورهای مخابراتی بزرگ ژاپنی مثل NTT دوکومو به زودی سرویس های ۵G را راه اندازی می کنند. با اینکه ۵G در آینده به یک فناوری فراگیر تبدیل می شود، اما در بسیاری از کشورها، فعالیت روی فناوری نسل بعدی آغاز شده است.
انتهای پیام/
نظرات کاربران