در سیستم عامل اندروید زمانی که شما برنامه ای را اجرا می کنید، این برنامه در پس زمینه باز خواهند ماند حتی اگر شما دیگر در برنامه نباشید. به همین خاطر زمانی که تعداد برنامه های زیادی روی سیستم شما باز بماند، هنگ کردن تلفن همراه شما هم آغاز می شود.
به گزارش بادیجی ، این موضوع اصلا مشکل بزرگی نیست اما به هر حال باید برای حل این مشکل قدم برداشت.
امروز قصد داریم نحوه حل این مشکل را به شما آموزش دهیم.
۱- منوی برنامه های اخیر را باز می کنیم. راه های باز کردن این بخش متفاوت است. برای مثال در تلفن همراه LG G5 شما دکمه خانه ای این تلفن همراه را فشار می دهید.
۲- برنامه ای را که قصد دارید ببندید، پیدا کنید.
۳-برنامه مورد نظر را برای بستن به سمت راست می کشید. این حرکت شما برنامه های اضافه را می بندد و فضای رم شما را آزاد می کند. اگر شما بخواهید تمام برنامه ها را ببندید می توانید دکمه بستن همه را بزنید.
۴-همچنین شما می توانید به بخش تنظیمات بروید. اگر تلفن همراه شما هنوز کُند بود به بخش تنظیمات و مدیریت برنامه ها بروید.
۵- بخش تمام برنامه ها را باز می کنید. در این حالت می بینید که چه برنامه هایی هنوز باز هستند.
۶- روی دکمه توقف اجباری بزنید تا برنامه موردنظر به طور کامل بسته شود.
توضیحاتی در مورد سیستم عامل اندروید
در آگوست ۲۰۰۵، گوگل شرکت اندروید واقع در پالو آلتوی کالیفرنیا را خرید. شرکت کوچک اندروید که توسط اندی رابین، ریچ ماینرز، نیک سیرز و کریس وایت پایهگذاری شده بود، در زمینه تولید نرمافزار و برنامههای کاربردی برای تلفنهای همراه فعالیت میکرد.
اندی رابین، مدیر عامل اجرایی این شرکت پس از پیوستن اندروید به گوگل به سمت قائممقام مدیریت مهندسی این شرکت و مسئول پروژه اندروید در گوگل منصوب شد.
تیم اندروید به رهبری رابین فعالیت خود را برای تولید سکوی تلفن همراه مبتنی بر هسته لینوکس آغاز کردند و نتیجه اولیه این پروژه در نشست خبری شرکت گوگل در ۵ نوامبر سال ۲۰۰۷، مطرح کردن اتحادیه گوشی باز بود. ۳۴ شرکت فعال در زمینه تولید نرمافزار، تولید تلفنهای همراه، اپراتور تلفن همراه و تولیدکننده نیمه رساناها و پردازندههای تلفن همراه اعضای بنیانگذار این اتحادیه بودند.
در میان نامهای مشهور در بین اعضای مؤسس، شرکتهایی چون سامسونگ، الجی الکترونیکس، موتورولا، اچتیسی، تی-موبایل، انتیتی دوکومو، اینتل، انویدیا، تگزاس اینسترومنتس، کوالکام، برودکام، تلفونیکا، اسپرینت، ایبی و البته گوگل به چشم میخوردند.
اریک اشمیت، مدیر ارشد اجرایی گوگل در این مراسم گفت «اعلام امروز بسیار جاهطلبانهتر از معرفی تنها یک تلفن گوگلی است که در چند هفته اخیر توسط رسانهها پیشبینی شده بود.
از دیدگاه ما سکویی که ما ارائه کردهایم، هزاران تلفن گوناگون را به بازار روانه خواهد کرد.» نخستین گوشی مبتنی بر اندروید توسط شرکت اچتیسی با همکاری تی-موبایل تولید شد. این گوشی که به فاصله کمتر از یک سال از تشکیل اتحادیه گوشی باز یعنی در ۲۲ اکتبر ۲۰۰۸ تولید شد، در بازارهای مختلف به نامهای اچتیسی دریم، تی-موبایل جی وان و ارا جی وان به بازار عرضه شد.
انتهای پیام/
نظرات کاربران