مدل جدید لپتاپ سرفیس در نشست مایکروسافت با متخصصان و توسعه دهندگان موسوم به MicrosoftEDU امروز رونمایی میشود.

لپتاپ سرفیس
به گزارش بادیجی به نقل از فارس به نقل از انگجت، گفته می شود این لپ تاپ دارای نمایشگر ۱۳٫۵ اینچی بوده و نسخه بهینه ای از سیستم عامل ویندوز ۱۰ موسوم به ویندوز ۱۰ اس بر روی آن نصب شده است.
این نسخه از ویندوز برای دسترسی بهتر به خدمات کلود بهینه سازی شده و دسترسی به برنامه های گوناگون در آن تنها از طریق فروشگاه آنلاین مایکروسافت ممکن است.
نمایشگر چهاررنگ PixelSense و صفحه کلید Alcantara از جمله دیگر ویژگی های این لپ تاپ است. نمایشگری با قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه، پشتیبانی از جک هدفون، USB و DisplayPortاز جمله امکانات لپ تاپ تازه سرفیس است.
هنوز در مورد ویژگی های سخت افزاری سرفیس جدید خبری منتشر نشده ولی برخی کاربران از اینکه لپ تاپ یاد شده تنها دارای سه پرت است اظهار نارضایتی کرده اند.
نظرات کاربران