لنوو در CES 2017 اعلام کرده که می خواهد با دستگاهی مبتنی بر سیستم عامل لینوکس وارد عرصه عینک های هوشمند و واقعیت افزوده شود. اهداف و مصارف تجاری یکی از مهم ترین موارد استفاده عینک هوشمند جدید لنوو خواهند بود.
به گزارش بادیجی به نقل از دیجیاتو، عینک هوشمند لنوو در ترکیب با یک واحد جیبی از اتصال LTE بهره برده و با هدف ارائه تجربه ای کاربرپسند از پوشیدنی های هوشمند به دست مشتریان خواهد رسید. درست است که عینک های هوشمند با عرضه Google Glass خیلی در میان مردم عادی طرفدار پیدا نکردند، اما کمپانی هایی مثل Osterhout Design و Vuzix همین حالا استفاده های خوبی از این وسایل در حوزه تجارت و کسب و کار می کنند.
عینک هوشمند New Glass C200 لنوو که به شدت ما را به یاد عینک گوگل گلس می اندازد نیز برای استفاده مشتریان تجاری طراحی شده است. این اقدام لنوو را با توجه به پیشینه این کمپانی تایوانی در ارائه گجت های تجاری باید اقدامی معقول و به جا توصیف کرد.
به گفته لنوو، New Glass C200 از تکنولوژی هوش مصنوعی و واقعیت افزوده بهره می برد. لنوو این عینک هوشمند را به عنوان وسیله ای برای نمایش آمار و اطلاعات در صفحه ای کوچک و قابل پوشیدن استفاده خواهد کرد.
C200 سیستم ماژولاری است که شامل یک عینک هوشمند و یک واحد جیبی می شود. خود عینک ۶۰ گرم بیشتر وزن نداشته و از یک چشم استفاده می کند. این شیوه از طراحی احتمالا ادراک کاربر از واقعیت افزوده را افزایش خواهد داد. عینک مورد بحث از یک اپلیکیشن و چند سیم برای اتصال به واحد جیبی استفاده کرده تا بدین طریق پرفورمنس را افزایش دهد.
همچنین لوازم جانبی ای هم برای این عینک طراحی شده تا بتوان آن را در کیف های کمری و جیب نیز حمل نمود. اما شاید موارد استفاده این عینک هوشمند برایتان جای سوال باشد. صاحبان کسب و کارها از عینک C200 لنوو می توانند برای تمرین، تعمیرات از راه دور، مسیریابی و خدمات باز پس گیری کالاهای خود استفاده کنند.
به گفته لنوو عینک C200 قادر به تشخیص ۲۰ نوع مختلف از اشیاست که شامل نقشه های ساختمانی و تصاویر هم می شوند. عینک مذکور این موارد را از طریق یک نرم افزار هوش مصنوعی به نام Lenovo NDB Martin تشخیص می دهد. دستیار هوش مصنوعی این عینک از دید رایانه ای، اطلاعات دریافتی توسط دوربین، حسگرها و عادات رفتاری کاربر جهت ارائه تصویر و همچنین از فرمان های صوتی و ژست های حرکتی جهت کنترل بهره می گیرد.
اما از جنبه نرم افزاری نیز لنوو پلتفرمی به نام NBD Titan را جهت تولید محتوای واقعیت افزوده به کار خواهد گرفت که خوشبختانه برای کار با آن نیازی به کدنویسی نیست. عینک هوشمند لنوو زودتر از ماه ژوئن وارد بازار نخواهد شد.
نظرات کاربران