رن ژنگفی موسس هواوی گفته است که این شرکت آمادگی دارد در جهت کاهش تنش ها با غرب، به رشد و پیشرفت یکی از رقبای غربی خود در عرصه ۵G کمک کند.
آقای رن که اخیرا مصاحبه ای با نشریه The Economist داشته اعلام نموده که «دسترسی همیشگی» یک شرکت غربی به پتنت های ۵G و اسرار فنی هواوی را فراهم می کند تا یکبار برای همیشه جریمه اش را پرداخت کند.
رن خاطر نشان کرد که شرکت خریدار با استفاده از این مجوز می تواند سورس کد هواوی را تغییر دهد و به کلیه نگرانی ها در رابطه با جاسوسی احتمالی این شرکت برای دولت چین خاتمه دهد. تهدید بالقوه ای که گفته می شود هواوی در فضای سایبری متوجه دولت های غربی می کند در زمره نگرانی های همیشگی گروه پنج چشم بوده است؛ نوعی ائتلاف برای اشتراک گذاری اطلاعات میان پنج کشور دنیا شامل استرالیا، کانادا، نیوزیلند، آمریکا و انگلستان.
هواوی در ازای فروش پتنت هایش خواهان بازگشت اوضاع به روال سابق شد
با وجود آنکه استرالیا، نیوزیلند و آمریکا اپراتورهای ملی خود را از خرید تجهیزات هواوی منع کرده اند، کانادا و انگلستان هنوز چنین ممنوعیتی را اعمال نکرده اند.
در این توافق فرضی که موسس هواوی آن را ترسیم کرده، هواوی کلیه قراردادهای فعلی خود با اپراتورها را نگه می دارد، به توسعه تکنولوژی ۵G ادامه می دهد و همچنان تلاش می کند تا قراردادهای تازه ای را با کشورهای مختلف عقد کند. در واقع هواوی می خواهد زمین بازی را از نو بچیند و از آنجا کارش را شروع کند.
با این حال آنطور که نشریه اکونومیست در گزارش خود آورده به سختی می توان عملیاتی بودن چنین طرحی را به اثبات رساند. اول از همه اینکه مشخص نیست آیا دولت چین با فروش بخشی از ارزشمندترین دارایی هواوی به یک شرکت غربی موافقت می کند یا خیر. به همین نحو نمی دانیم که آیا شرکتی تمایل دارد پتنت های ۵G هواوی را خریداری کند یا نه!
مهم تر از همه اینکه حتی اگر هواوی پتنت های خود را در اختیار یک رقیب غربی قرار دهد باز هم بعید به نظر می رسد که روزهای خوش گذشته آن در آمریکا تکرار شوند.
یکی از معدود موضوعاتی که هم اکنون مورد اتفاق نظر دمکرات ها و جمهوری خواهان آمریکاست همین بی اعتمادی به هواوی است.
اگر خاطرتان باشد چندی پیش گروهی متشکل از نمایندگان مجلس و سنا تلاش خود برای محدود کردن اختیارات ترامپ را آغاز کردند تا مبادا هواوی را از فهرست سیاه وزارت بازرگانی این کشور خارج کند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران