با ورود ویروس کرونا به کشور، مدارس و دانشگاهها به حالت تعطیل درآمد، برای برخی کارمندان، طرح دورکاری تعریف شد و همین مساله استفاده از اینترنت و مشکلات کاربران را چندین برابر کره است.
به گزارش بادیجی ، در یک هفته گذشته مصرف دیتای کشور ۴۰ درصد افزایش داشته که شامل دیتای داخلی و دیتای بینالملل میشود که این مصرف در روزهای اخیر هم به اوج رسیده است، اما اپراتورها بهدلیل افزایش استفاده تعداد کاربران برای ارائه سرویس هم در لایهی شبکه هم در لایهی فرکانس آماده نبودند.
کاهش کیفیت اینترنت منجر شد و صدای کاربران فضای مجازی را درآورد. پس از اعلام شکایتهایی که در این خصوص از سوی کاربران انجام شده، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به اپراتورها و شرکتهای ارایه دهنده اینترنت، ضرب الاجلی برای بهبود کیفیت خدمات خود داد و آنها را موظف کرد طی این زمان مشکلاتی که در حوزه اینترنت وجود دارد را رفع کنند.
حسین فلاح جوشقانی در گفت وگو با ایرنا گفته است: اپراتورهای ثابت، همراه و مخابرات برای برطرف کردن مشکلاتی که از روز شنبه در حوزه کیفیت اینترنت به وجود آمد با همکاری یکدیگر توانستند زیرساخت لازم برای بهبود را مهیا کنند.به طوری که همراه اول که میزان اعتراض کاربران به کیفیت اینترنت آن بیشتر بود، در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۰ گیگ به پهنای باند خود اضافه کرد.
از طرفی با توجه به تعطیلی کلاسهای حضوری دانشگاه تهران اعلام کرد که با دستور رئیس محترم دانشگاه، مرکز یادگیری الکترونیکی برای افزایش بهرهوری اوقات شریف استادان و دانشجویان گرامی تمهیدات ویژهای برای برگزاری همهٔ کلاسهای دانشگاه به صورت الکترونیکی فراهم آورده است.
در همین راستا وزیر ارتباطات با هماهنگی با اپراتورها و کسانی که سرویسهای زیرساخت ارتباطات مانند کلاسهای آنلاین، سرویسهای آموزش الکترونیکی ارائه میدهند، مذاکر کرد تا آنها پس از تایید وزارت علوم و آموزش و پرورش، تعرفههای مصرف کاربران را برای پلتفرمها و سرویسهایی که تایید شده، رایگان کنند.
اما با وجود این تمهیدات برخی دانشگاه ها اعلام کرده اند که برگزاری کلاس های الکترونیکی با برخی مشکلات از جمله تامین پهنای باند روبهرو است.
این در حالی است که مسئولان زیر ساخت علت این مشکل را تامین پهنای باند از طریق اپراتورها ی اینترنت و یا شرکت مخابرات عنوان میکنند و میگویند اگر این دانشگاهها به طور مستقیم از شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند اینترنت دریافت کنند با این با این مشکل مواجه نخواهند شد.
بنابی در گفتگو بامهر گفته است: دانشگاه تهران از شرکت ارتباطات زیرساخت ظرفیتی معادل یک پورت یک گیگابیتی پهنای باند در اختیار دارد که ۷۰ درصد آن بلااستفاده است،از سوی دیگر، ۸۰ درصد ظرفیت پهنای باند دانشگاه شریف نیز که با یک پورت یک گیگابیتی به صورت مستقیم به شبکه زیرساخت متصل است، خالی بوده و استفاده نمی شود.
او گفته است:« در صورتی که دانشگاهها تقاضایی برای دریافت پهنای باند داشته باشند می توانند به شرکت ارتباطات زیرساخت مراجعه کنند و مشکلی از این بابت وجود ندارد.»
انتهای پیام/
نظرات کاربران