اندروید پای قرار نیست برای تلفن همراه Moto G5 به بازار عرضه شود.این خبری بود که از سوی کمپانی به همه اعلام شد.
به گزارش بادیجی ، اندروید پای نسخه جدید سیستم عامل اندروید است که قرار است برای تلفن های همراه پیکسل و تلفن های همراه به روز و همچنین تلفن های همراه موتورولا عرضه شود.
موتورولا اعلام کرده که قرار است برای هشت تلفن همراه جدید خود از این سیستم عامل استفاده کند.
البته گفته شده این سیستم عامل برای تلفن های همراه Moto E5 و Moto G5 عرضه نخواهد شد.
جالب اینکه این تلفن همراه از تلفن های همراه پر فروش این شرکت بود. معنی این خبر این است که دارندگان تلفن های همراه E5 و G5 نمی توانند از نسخه جدید این سیستم عامل استفاده کنند.
اندروید پای یکی از هوشمند ترین نسخه های سیستم عامل این شرکت است که تلاش کرده رابط کاربری مناسبی بین کاربر و این سیستم عامل پدید آورد.امیدواریم که به زودی نسخه اندروید پای را در تمام گوشی ها مشاهده کنیم.
در فهرست زیر مدل های گوشی همراه با سیستم عامل اندروید پای را معرفی کرده ایم :
Moto Z3
Moto Z3 Play
Moto Z2 Force Edition
Moto Z2 Play
Moto X4
Moto G6 Plus
Moto G6
Moto G6 Play
توضیحاتی در مورد شرکت موتورولا
موتورولا یکی از بزرگترین شرکتهای چندملیتی آمریکایی در زمینه ی ساخت سختافزار، ریزپردازنده، تلفن همراه و سایر وسایل ارتباطی بود که در ژانویه ۲۰۱۱ بهدلیل ورشکستگی به دو شرکت موتورولا سلوشنز و موتورولا موبیلیتی تقسیم شد. این شرکت، به غیر از صنایع مخابراتی، در ساخت پردازندههای کامپیوتری نیز فعالیت داشت.
سری ۶۸۰۰۰ (۱۶ بیتی) و،۶۸۰۲۰، ۶۸۰۳۰ و ۶۸۰۴۰ (۳۲ بیتی) از معروفترین پردازندههای تولیدی سیسک (CISC) این شرکت است.
در دهه ۹۰ میلادی، شرکت موتورولا به همراه آی بی ام و شرکت کامپیوتری اپل خانواده پردازندههای معروف ریسک (RISC) پاور پیسی (PowerPC) را تولید کردند که استفاده از آنها در کامپیوترهای مکینتاش تا سال ۲۰۰۶ ادامه داشت.
در سال ۲۰۰۴ این شرکت بخش تولید پردازنده خود را به شرکت فری اسکیل فروخت و تمام فعالیت خود را متوجه صنایع مخابراتی نمود.
تاریخ تأسیس شرکت به سال ۱۹۲۸ بر میگردد که پاول گالوین در یک کارخانه در ایلینوی شیکاگو سرمایهگذاری کرد.
اولین محصول این کارخانه حذفکننده باتری بود که به مصرف کنندگان اجازه استفاده از جریان برق خانگی را در رادیو میداد. این در حالی بود که در مدلهای قدیمی تر فقط از باتریهای خارجی (External) استفاده میشد.
در دهه ۱۹۳۰ شرکت به تولید رادیوهای ماشین با نام تجاری موتورولا پرداخت. بطور همزمان بخشهای رادیوی خانگی و پلیس نیز در شرکت ایجاد شد. در سال ۱۹۴۷ نام کارخانه به موتورولا تغییر یافت. در دهه ۱۹۴۰ شرکت شروع به کارهای دولتی کرد و یک آزمایشگاه تحقیقاتی برای بررسی الکترونیک حالت جامد نیز در شرکت تأسیس شد.
انتهای پیام/
نظرات کاربران