پیشبینی میشود در سال ۲۰۲۰ در بیشتر گوشیهای تلفن همراه با حذف سیمکارتهای فیزیکی، فناوری eSIM جایگزین شود تا چالش عدم تطابق با این فناوری به عنوان مهمترین چالش اپراتورهای تلفن همراه باشد.
به گزارش خبرنگار بادیجی ، همایش معرفی فناوری نوین eSIM با حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، روز گذشته در حالی با هدف آشنایی مدیران ارشد حوزه ارتباطات با تکنولوژی نوین eSIM برگزار شد که توماس لارسون پیشگام در عرصه فناوری eSIM در دنیا در این مراسم به سخنرانی پرداخت.
در همایش برگزار شده، علاوه بر معرفی تکنولوژی eSIM به عنوان فناوری توانمندساز انقلاب دیجیتالی، چالشهای ورود این تکنولوژی به کشور، نیازمندیهای بومی و جایگاه اپراتورها به عنوان حوزههای اجرایی تشریح و بر هماهنگی و همکاری اپراتورها و سازمان تنظیم مقررات در این زمینه تأکید شد.
همچنین مزایای ورود به این تکنولوژی در کشور و دستاوردهای حاصل و مخاطرات پیادهسازی آن مطرح شد.
همراستا با رشد فناوری اینترنت اشیا در سطح دنیا، جایگاه اپراتورهای تلفن همراه در اکوسیستم مخابرات همراه دچار تغییرات ساختاری میشود.
در اکوسیستم جدید سیمکارتهای فیزیکی حذف خواهند شد و با فناوری eSIM جایگزین میشوند.
بنابراین در این اکوسیستم مدیریت eSIM از جایگاه ویژهای برخوردار است که اگر اپراتورها هر چه سریعتر سازوکار لازم برای تعیین و گزینش جایگاه جدید خود در این اکوسیستم را فراهم نکنند تهدیدی جدی برای آنها محسوب میشود که تبعات سنگینی نیز به همراه خواهد داشت.
پیشبینی میشود در سال 2020، بیشتر گوشیهای تلفن همراه دارای eSIM بوده و تهدید عدم تطابق با روال فعلی برای اپراتورها در پیشروی آنها قرار دارد.
موجودیت eSIM در تصویر کلی، ماژولی جهت اتصال به شبکههای سلولی، ایجاد هویت مشخص و در نهایت امکان شناسایی و برقرای ارتباط است.
در همایش معرفی فناوری نوین eSIM، محمدخوانساری رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و دیگر معاونان و مدیران کل وزارت ارتباطات، مدیران عامل سه اپراتور کشور و مدیران شرکت مخابرات ایران حضور داشتند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران