نتایج سه ماهه دوم نشان میدهند که توییتر ضرر خالصی معادل با ۱۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار داشته و درآمد آن نیز برای اولین بار در تاریخ خود، با افت روبرو شده است.
در حالیکه بنظر میرسید شبکه اجتماعی توییتر در وضعیت مطلوبی است، و استقبال شخصیتها و چهرههای جهانی از آن افزایش مییافت، با اینحال گزارش مخصوص این شرکت که به تازگی منتشر شده، نتایج ناامید کنندهای را برای این شرکت بدنبال داشت.
به گزارش بادیجی:توئیتر در هفته گذشته اعلام کرد تعداد کاربران آن ۳۲۸ میلیون نفر است؛ یعنی معادل همان رقمی که در سه ماهه نخست نیز به آن میبالید.
این در حالیست که تحلیلگران امیدوار بودند این شرکت طی این سه ماهه جدید، قادر باشد دست کم چهار میلیون کاربر جدید داشته باشد، که البته این توقع محقق نشد.
کارشناسان معتقدند این نتایج ضعیف نشان میدهند که طبیعی است توئیتر در سه ماهه دوم خود، با زیان مالی نیز مواجه شده باشد.
بر همین مبنا و در این دوره زمانی، این شرکت ضرر خالصی معادل با ۱۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار داشته و درآمد آن نیز برای اولین بار در تاریخ خود، با افت روبرو شده است.
آنتونی نوتو (معاون عملیاتی توئیتر) در توضیح این موضوع میگوید: «درست است که ما هنوز هم باید کارهای زیادی برای افزایش درآمد انجام دهیم تا بتوانیم از رشد مناسب مخاطبان برخوردار باشیم، اما شاخص بهبود درآمد، نشان میدهد که توئیتر اگرچه در حوزه سود چندان موفق نبوده، با اینحال در بخش اجرایی نسبت به ارائه محصولات درآمدزا، پیشرفت چشمگیری داشته است.»
از دید تحلیلگران بازار، اوضاع ناخوشایند توییتر در مقایسه با رقیب بزرگ خود، فیسبوک، بهتر قابل لمس و درک است. بطریکه آمار نشان میدهد و کمپانی فیسبوک نیز رسما اعلام کرده است، این شبکه اجتماعی در حال حاضر بیش از دو میلیارد کاربر فعال دارد، ضمن اینکه در هفته گذشته نیز ارزش سهام این شرکت به رکورد تازهای دست یافته است.
نکته مهم در خصوص توییتر اینست که به منبعی سریع و فراگیر در حوزه خبر بدل شده است.
گفتنی است با توجه به اینکه نقش توئیتر در چرخه خبری روزانه در سراسر جهان، اکنون از هر زمان دیگری برجستهتر شده است(کما اینکه سیاسیون بسیاری نیز در سراسر جهان بیش از هر رسانه دیگری از آن استفاده میکنند)، با این وجود، فقدان رشد در میزان کاربران این شبکه، بسیاری از افراد و تحلیلگران را شگفتزده کرده است.
برای مثال توییتهای ترامپ به طور پیوسته تبدیل به سرخط اخبار در ایالات متحده میشوند؛ خواه تمسخر گزارشگران، بلوکه کردن افراد معروف، یا پست ویدئوهایی از خودش که در حال شکست دادن فردیست که صورتش با لوگوی CNN پوشیده شده است.
بنظر میرسد انتقادها مجددا به سوی مدیریت این شبکه اجتماعی نشانه رفتهاند.
منبع: ایتنا
انتهای پیام /
نظرات کاربران