نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد که کاربران آمریکایی، انگلیسی و فرانسوی فضای مجازی معتقدند شرکتهای خصوصی و دولتی توانایی حفاظت از حریم شخصی آنها را ندارند.
به گزارش بادیجی، در مقابل شرکتهای خصوصی و دولتی معتقدند در زمینه جمعآوری اطلاعات کاربران رفتاری شفافانه و مسئولانه دارند.
یافتههای مؤسسه Privitar که در کنفرانس جهانی حریم شخصی ۲۰۱۹ در واشنگتن ارائه شده، نشان میدهد که هر ۶ صنعت مورد بررسی قرار گرفته در این پژوهش – شامل بهداشت و درمان، خدمات رفاهی، امور مالی، خردهفروشی، دولت، مخابرات و ارتباطات و شبکههای اجتماعی – از نظر مردم، در زمینه حفاظت از حریم شخصی در فضای مجازی عملکرد ضعیفی داشتهاند و هیچ یک نتوانستهاند رضایت بیش از ۵۰ درصد از مردم را جلب کنند.
بیشترین رضایتمندی در این حوزه مربوط به حوزه بهداشت و درمان بوده که ۴۷ درصد پرسششوندگان از آن رضایت داشتهاند و شبکههای اجتماعی با جلب رضایت تنها ۲۱ درصد از کاربران رتبه آخر را به خود اختصاص دادهاند.
این نظرسنجی با همکاری ۵۱۲۸ پاسخدهنده از سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه و ۷۵۱ نفر از صاحبان کسب و کار از همین سه کشور انجام شده است و نشان میدهد دیدگاههای این دو گروه با یکدیگر در زمینه نحوه جمعآوری اطلاعات شخصی افراد و به اشتراکگذاری آنها بسیار متضاد است.
۸۱ درصد مردم عادی گفتهاند که خواهان کنترل بیشتر بر نحوه به اشتراکگذاری دادههای شخصی خود هستند. در مقابل ۷۹ درصد صاحبان مشاغل گفتهاند بهاندازه کافی امکانات و ابزار در اختیار مردم برای تصمیمگیری در این زمینه قرار دادهاند و در این زمینه بهاندازه کافی نیز توضیح دادهاند. همچنین ۶۵ درصد مردم عادی خواستار وضع قوانین سختگیرانه تر در مورد حفاظت از دادههای شخصی خود شدهاند.
علاوه بر این ۵۰ درصد کاربران گفتهاند در صورت سواستفاده یک شرکت از دادههای شخصیشان، اعتمادشان به آن شرکت قطعاً کمتر خواهد شد. ۴۹ درصد هم تصریح کردهاند که استفاده از خدمات آن شرکت را در فضای مجازی بهطور کامل متوقف میکنند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران