کمپانی ژاپنی «Kyocera» در سال ۲۰۱۵ اولین تلفن همراه با قابلیت مقاومت در برابر صابون را معرفی کرد که «Digno Rafre» نام داشت. اما اکنون آنها بازگشته اند تا موبایل جدیدی با نام «Rafre» را روانه بازار کنند.
به گزارش بادیجی به نقل از دیجیاتو، نسخه پیشین مشخصات سخت افزاری معمولی و می توان گفت میان رده ای داشت که مدل سال ۲۰۱۷ آن نیز تفاوت چشم گیری در این زمینه ندارد. بهره گیری از نمایشگر ۵ اینچی با رزلوشن ۷۲۰p، چیپست نامشخص، حافظه رم ۲ گیگابایتی، ۱۶ گیگابایت حافظه ذخیره سازی و باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعتی گوشه ای از مشخصات اسمارت فون مورد اشاره است.
گفتنی است گجت مذکور از یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی به عنوان دوربین اصلی در پشت و یک دوربین ۵ مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر سلفی بهره می برد. علاوه بر آن، «Rafre» از فناوری «Kyocera Smart Sonic Receiver» استفاده می کند تا به وسیله انتقال ارتعاشات به استخوان جمجمه، صوت را به پرده گوش منتقل کند.
اما قابلیتی که «Rafre» را از سایر تلفن های همراه متمایز می کند، بهره مندی از استانداردهای MIL-STD-810G، IPX5، IPX8 و IPG5X است. در واقع این موبایل در برابر گرد و غبار، آب و ضربه مقاوم است. کمپانی سازنده همچنین ادعا کرده که «Rafre» می تواند در برابر نفوذ صابون های معمولی و صابون بدن نیز مقاومت کند.
در بخش نرم افزاری نیز تلفن همراه مورد بحث دارای اندروید ۷٫۰ نوقا بوده و از یک برنامه آموزش آشپزی به خصوص بهره می برد.
لازم به ذکر است تاکنون اشاره ای به قیمت «Rafre» نشده اما با استناد بر مدل قبلی که در سال ۲۰۱۵ عرضه شد، گمان می رود اسمارت فون جدید کمپانی «Kyocera» با قیمتی در حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ دلار به فروش رسد.
تعدادی از بزرگترین شرکت های فناوری برای تحقیق و بررسی در مورد پیامدهای همه گیر شدن فناوری هوش مصنوعی یک گروه تحقیقاتی بزرگ تشکیل دادند.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس به نقل از بلومبرگ، از جمله شرکت های عضو این گروه بزرگ تحقیقاتی می توان به اپل، آمازون، آلفابت(شرکت مادر تخصصی گوگل)، فیس بوک و مایکروسافت اشاره کرد.
اپل تازه ترین عضو این گروه است که زمینه سازی برای شکل گیری و تاسیس آن به سال گذشته میلادی بازمیگردد. جالب اینکه شرکت هایی مانند توییتر و اینتل و بایدو هم به تازگی به این گروه تحقیقاتی پیوسته اند.
قرار است اعضای این گروه در زمینه ارتقای کاربردهای فناوری هوش مصنوعی در حوزه های مختلف کار و زندگی انسان ها با یکیدگر همکاری و مشورت کنند، اما آنها در زمینه های دیگری نیز فعالیت خواهند کرد که از جمله آنها می توان به انتشار یافته های علمی، تحقیق در مورد پیامدهای اخلاقی و فلسفی استفاده از فناوری هوش مصنوعی، نحوه ارتقای همکاری های بین المللی در این زمینه و غیره اشاره کرد.
نظرات کاربران