مدیر مرکز تحقیق و توسعه مایکروسافت در سرزمینهای اشغالی اذعان کرد که ایرانیها در حال تبدیل شدن به یک قدرت سایبری هستند. آنها سرمایهگذاری سنگینی روی فناوری و قابلیتهای سایبری داشته اند و لذا ایران یکی از بزرگترین تهدیدهای سایبری برای اسرائیل محسوب میشود».
به گزارش سیتنا، با گسترش جنگهای سایبری در عرصه بینالمللی طی سالهای اخیر، نام ایران به عنوان یکی از بازیگران اصلی و تأثیرگذار در این حوزه مطرح شده است.
به گزارش یورونیوز، میشال براورمن-بلومنشتیک، مدیر مرکز تحقیق و توسعه مایکروسافت در سرزمینهای اشغالی و مدیر ارشد امنیتی این شرکت، در مصاحبهای کمسابقه با نشریه هاارتصدرباره تهدیدات سایبری ایران، رشد فناوری این کشور و تأثیرات آن بر امنیت جهانی صحبت کرده است.
وی در ابتدا با اشاره به مداخله روسیه و چین در فضای سیاسی آمریکا در دو انتخابات قبلی، میگوید در انتخابات ۲۰۲۴ ایالات متحده، ایران نیز به یکی از عوامل کلیدی در «بیثباتسازی فضای آنلاین انتخابات» تبدیل شد.
بر اساس دادههای مایکروسافت، ایران یکی از بزرگترین تهدیدهای سایبری برای اسرائیل محسوب میشود و از اکتبر ۲۰۲۳ حملات سایبری علیه اسرائیل ۵۵۰ درصد افزایش یافته است.
براورمن-بلومنشتیک در این باره میگوید: «این حملات طیف گستردهای داشتند؛ از حملات DDoS ساده که باعث از کار افتادن وبسایتها میشوند تا حملات پیچیده علیه زیرساختها.»
در سطح جهانی گروههای حامی محور مقاومت، سایر کشورهای غربی و حتی زیرساختهای مایکروسافت مانند سرویس محاسبات ابری «اَژر» را نیز هدف قرار دادند.
براورمن-بلومنشتیک تاکید کرد: «ایرانیها در حال تبدیل شدن به یک قدرت سایبری هستند. آنها سرمایهگذاری سنگینی در فناوری انجام دادهاند. همانطور که روی قابلیتهای سایبری و عملیات تأثیرگذاری در شبکههای اجتماعی نیز سرمایهگذاری میکنند.»
نظرات کاربران