رئیس سازمان فناوری اطلاعات معتقد است باید نگاه بومی خود را به رویدادهای جهانی داشته باشیم و از این فرصت برای رساندن صدای خود به دنیا استفاده کنیم، در این میان میتوان از حضور دختران با نگاه بومی در دنیای فناوری بهره برد.
به گزارش بادیجی، امیر ناظمی؛ رئیس سازمان فناوری اطلاعات امروز در همایش روز دختران و آی سی تی مبتنی بر سند الگوی پایه اسلامی – ایرانی پیشرفت اظهار کرد: امروز روز دختران است؛ دخترانی که بیش از هر آموزشی نیاز به این دارند که چشماندازشان گسترش پیدا کند تا فردای خود را بسازند.
وی گفت: یک بهانه باعث شد دور هم جمع شویم، روزهایی که در دنیا نامگذاری میشوند، برای تمام دنیا اهمیت دارد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ادامه داد: فقر یک موضوع جهانی است و البته در تمام کشورهای دنیا یکسان نیست و چالشهای مختلف ایجاد میکند. چالشهایی که یکسان نیست و راهحل یکسان نیز ندارد، اگر بتوانیم از نگاه ویژه و عینک بومی خود به این مسئله نگاه کنیم، میتوانیم راهحلهای درست ارائه کنیم.
ناظمی افزود: در این برنامه پنلهایی برگزار میشود که به این مفهوم میپردازد. باید یاد بگیریم چگونه از این فرصتها استفاده کنیم، اطمینان دارم این نوع گفتوگو و همفکری میتواند به ما کمک کند.
وی تاکید کرد: معمولا یک نگاه منفی به حضور دختران در اینترنت وجود دارد و تنها روی برخی جنبههای فناوری اطلاعات تاکید میشود؛ درحالیکه میتوان از فرصتی که فناوری در اختیار ما قرار میدهد، بهترین استفاده را برد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات تصریح کرد: ما فرصتهایی را نمیبینیم که باعث ایجاد هزینه شود. حوزه فناوری اطلاعات میتواند به آموزش بهتر تمام افراد جامعه کمک کند به همین دلیل است که آموزش و پرورش از روزهای اول شروع این کار همراه ما بود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات افزود: در کنار آموزش و پرورش، شهرداری نیز کنار ما بود. مهمتر از نهادهای دولتی که وظیفهشان است در این حوزه فعالیت کنند، مشارکت عمومی نیز از سوی جامعه انجام گرفت و از روز اول همراه ما بودند.
ناظمی گفت: ما چند رویکرد و نگاه مختلف به مسئله رویدادهای جهانی داریم. اولین نگاه این است که با دنیا قهر باشیم و صدا و دیدگاه خودمان را حذف کنیم. نگاه دیگر این است که مسئله را صرفا جهانی ببنیم و منتظر نسخههای جهانی بمانیم. این دو نگاه محکوم به شکست است اما یک نگاه دیگر هم وجود دارد که ما سعی داریم همگام با آن پیش رویم، این که در موضوعات جهانی مفاهیم، دیدگاه و چالشهای خود را بیان کنیم و اولویتهای خود را در نظر بگیریم.
معاون خاطرنشان کرد: دانشآموزان پس از برگزاری این دورهها یاد گرفتند که قرار نیست فقط دکتر و مهندس شوند، میتوانند خارج از کلیشههای شغلی به موفقیتهای خوبی برسند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران