بر اساس حکم عالیترین دادگاه قضایی نیویورک فیس بوک موظف است انبوهی از اطلاعات کاربران خدمات خود را به صورت فلهای در اختیار مقامات دولتی و پلیس بگذارد.
به گزارش بادیجی به نقل از فارس به نقل از سی نت، فیس بوک ابتدا با این درخواست مخالفت و از آن به دادگاه شکایت کرده بود، اما شکایت فیس بوک پذیرفته نشده و بر این اساس اطلاعات صدها حساب کاربری در فیس بوک برای مقامات دولتی افشا خواهد شد.
فیس بوک درخواست یادشده را بسیار کلی و ناقض حریم شخصی کاربران دانسته بود. انتظار می رود به زودی گوگل، مایکروسافت، توییتر و برخی شرکت های اینترنتی دیگر هم با درخواست های مشابهی مواجه شوند و این در حالی است که برخی نهادهای مدنی و مدافع حریم شخصی در تلاش هستند تا اجرایی شدن درخواست های یاد شده را متوقف کنند.
فیس بوک در نهایت باید اطلاعات ۳۸۱ حساب کاربری را برای انجام یک تحقیق قضایی در مورد کلاهبرداری برخی افسران بازنشسته پلیس و تعدادی از کارکنان بخش عمومی افشا کند که مربوط به سال ۲۰۱۳ است. این اطلاعات حاوی عکس و مکالمات این کاربران هم هست. این افراد متهم هستند که به دنبال حملات ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ به دروغ ادعای آسیب دیدگی و معلولیت کرده اند و از این طریق بازنشسته شده و به ناحق از مزایای خاص بهره مند شده اند.
نظرات کاربران