معاون وزیر ارتباطات گفت: سازمان صداوسیما تنها بخشی از باند فرکانسی خود را به میزان ۶۹۹ تا ۸۶۲ مگاهرتز که معروف به باند ۷۰۰ و ۸۰۰ است را به ما بدهد، ظرفیت شبکه موبایلی را میتوانیم به راحتی افزایش دهیم.
به گزارش بادیجی، حسین فلاح جوشقانی رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در بخشی از گفتوگو با یکی از رسانهها درباره موضوع اختلاف وزارت ارتباطات با سازمان صداوسیما بر سر فرکانسهای ۷۰۰ و ۸۰۰ اظهار کرد: از سال ۲۰۰۶ پیگیر دریافت فرکانسهای ۷۰۰و۸۰۰ هستیم اما هنوز به نتیجه نرسیدیم؛ موضوع این است که در حال حاضر با توجه به مصرف ۲ برابری شبکه موبایل با شیوع ویروس کرونا در کشور اگر باندهای فرکانسی در اختیار ما قرار گیرد، میتوانیم ظرفیت بیشتری را در شبکه ایجاد کنیم.
این را هم بخوان: سازمان صداوسیما بالاخره پاسخ داد؛ امکان تخلیه هیچکدام از باندهای فرکانسی را نداریم!
این را هم بخوان: ورود با اولویت باندهای ۷۰۰ و ۸۰۰ به جلسه ستاد کرونا
این را هم بخوان: صداوسیما مانع توسعه موبایل درکشور است
این را هم بخوان: بررسی اختلاف وزارت ارتباطات و صداوسیما به شورای امنیت ملی رفت
وی ادامه داد: زیرا درحال حاضر یک درصد از فرکانسهای معروف به ۷۰۰و۸۰۰ استفاده میشود به طوریکه حوزه پخش همگانی صداوسیما طی سالها براساس باند فرکانسی بوده اما با رشد و تحول در فناوری پخشهای همگانی این سازمان دیجیتالی شده است.
فلاح جوشقانی گفت: ظرفیتهای شبکههای آنها چندین برابر افزایش یافته و قاعدتا به باندهای فرکانسی کمتری نیازمند هستند و درخواست وزارت ارتباطات برای دریافت فرکانس ۷۰۰ و ۸۰۰ نه تنها مشکلی برای صداوسیما ایجاد نمیکند بلکه باعث میشود ظرفیت بیشتری در شبکه موبایلی کشور ایجاد شود؛ در واقع اگر از کل شبکه باند ۴۷۰ مگاهرتز تا ۸۶۲ مگاهرتز که در اختیار سازمان صداوسیما است تنها بخشی از این باندفرکانسی را به میزان ۶۹۹ تا ۸۶۲ مگاهرتز که معروف به باند ۷۰۰ و ۸۰۰ هستند را به ما بدهند ظرفیت شبکه موبایلی را میتوانیم به راحتی افزایش دهیم.
این را هم بخوان: ادامه مناقشه برای آزادسازی برخی باندهای فرکانسی
این را هم بخوان: یکی از الزامات تحقق ۵G، آزادسازی باندهای ۷۰۰ و ۸۰۰ توسط صداوسیما است
این را هم بخوان: باند ۷۰۰ و ۸۰۰ آزاد نشود کشور به مشکل میخورد
این را هم بخوان: آینده فناوری در گرو دسترسی فرکانسهای ۷۰۰-۸۰۰ مگاهرتز است
معاون وزیر ارتباطات ابراز کرد: از طرفی باید بگویم در حال حاضر از این فرکانس یک درصد استفاده میشود چرا که امروز تلویزیونها براساس آخرین تکنولوژیها ساخته شدهاند و دیگر نیازی به این فرکانس ندارند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران