در رابطه با دیوایس های هوشمند حقیقتی انکار ناپذیر وجود دارد؛ این دستگاه ها حالا جزوی از زندگی ما شده اند و می توانیم بیشتر کارها را با کمک آن ها انجام دهیم. با گسترش استفاده از این دستگاه های همراه، تعداد اپلیکیشن ها نیز روز به روز بیشتر شده می شوند و کاربران اندرویدی را به سمت خود جلب می کنند.
اما باید بدانیم که برخی اپلیکیشن ها غیر ضروری هستند و کاربرد خاصی ندارند. اپلیکیشن ها و بازی های بی مصرف ممکن است در ظاهر جذاب و مفرح به نظر برسند اما در واقع کاری انجام نمی دهند و در عوض سبب پر شدن فضای ذخیره سازی، کاهش عملکرد و شارژدهی ضعیف دستگاه همراه تان می شوند.
به عنوان مثال با وجود قابلیت داخلی پیشتیبان گیری گوگل نیازی به نصب یک ابزار شخص ثالث ندارید. همچنین تا زمانی که دست به انجام کارهای غیر ایمن نزنید به آنتی ویروس ها احتیاجی نخواهید داشت. در این مقاله قصد داریم به ده مورد از بی مصرف ترین اپلیکیشن ها و بازی های اندروید بپردازیم پس تا پایان با ما همراه باشید.
Abu Moo Collection
Abu Moo collection یکی از بی مصرف ترین اپلیکیشن هایی است که می شناسیم. در این مجموعه ۶ اپلیکیشن وجود دارد و هر اپلیکیشن قیمتی معادل ۴۰۰ دلار را به خود اختصاص داده است. احتمالاً با خود می پرسید که چنین نرم افزار گران قیمتی چه کاری انجام می دهد؟ در پاسخ باید بگوییم که نباید انتظار انجام کار خاصی از Abu Moo collection داشته باشید.
با کمک هر کدام از این اپلیکیشن ها می توانید ویجتی بسازید و آن را روی صفحه ی نمایش تلفن همراه خود قرار دهید. در رابطه با همین موضوع تنها کاری که می توانید انجام دهید نشان دادن آن ها به دیگران و به رخ کشیدن ثروت تان است؛ به همین دلیل توصیه می کنیم به هیچ عنوان سمت چنین برنامه ای نروید.
Clean Master
Clean Master جزو اپلیکیشن هایی است که به نظر معقول و مناسب می آید. یکی از ابتدایی ترین کارهایی که می توانید با آن انجام دهید پاک کردن فایل های بی استفاده از روی دیوایس هوشمندتان و افزایش فضای ذخیره سازی است. با گذشت زمان دسته ای از ویژگی های بی فایده به Clean Master اضافه و آن را به اپلیکیشنی مضر تبدیل کردند.
در حال حاضر Clean Master و اپلیکیشن های مشابه آن تلاش مضاعفی برای حذف همه چیز دارند، حتی آنتی ویروس های شخص ثالث. این اپلیکیشن ادعا می کند که قادر است کش برنامه ها، تاریخچه ی نرم افزارها و فایل های به جا مانده از آن ها را پاک کند و با از بین بردن تسک ها و آزاد کردن رم دیوایس همراه شما جهت بالا بردن عملکرد آن، عمر باتری را افزایش دهد.
البته باید بگوییم قابلیت هایی که برای تقویت کردن سیستم عامل و از بین بردن تسک ها در نظر گرفته شده اند، واقعا کار نمی کنند. بسیاری از اپلیکیشن های پاک کننده به جای آن که مفید باشند به شما ضرر می رسانند. کاری که Clean Master و برنامه های مشابه آن انجام می دهند را می توان به کار فروشندگان دوره گرد دارو در سال های ۱۸۰۰ تشبیه کرد، پس توصیه می کنیم از آن دوری کنید.
اپلیکیشن های رنگ آمیزی
متأسقانه بیشتر اپلیکیشن های رنگ آمیزی همانند Color by Disney که به تازگی در فروشگاه گوگل پلی عرضه شده است، آن قدرها هم مهم و بزرگ نیستند. چنین اپلیکیشن هایی از کاربر می خواهند برای استفاده از قابلیت رنگ آمیزی و دسترسی به محتوای بیشتر، سرویس اشتراک نرم افزار را خریداری کنند.
در ابتدا و با دانلود این برنامه ها محتوای اندکی را به صورت رایگان دریافت می کنید و پس از جذب شدن به آن برای دسترسی به محتوای بیشتر باید به صورت ماهیانه مبالغی را که بعضاً سنگین هستند، پرداخت نمایید. وجود اپلیکیشن های رایگانی با پرداخت های درون برنامه ای آن چنان عجیب نیست اما بعید می دانیم که برنامه های رنگ آمیزی جزو این دسته باشند.
Fan cooler (و اپلیکیشن های مشابه)
اپلیکیشن Fan Cooler و موراد مشابه آن جالب به نظر می رسند، اما اگر نظر ما را بخواهید برنامه هایی بی مصرف و غیر ضروری هستند. اپلیکیشن های دیگری مانند اسکنر جعلی اثر انگشت (استفاده از آن روی دیوایس هایی دارای این قابلیت احمقانه به نظر می رسد!) و هشدارها و تماس های جعلی نیز وجود دارند که تنها فضای ذخیره سازی شما را اشغال می نمایند.
این اپلیکیشن ها در واقع برای فریب دوستانتان ساخته شده اند و پس از یک یا دو بار استفاده کاربرد خود را از دست می دهند و مجبور به حذف آن ها هستید. چنین نرم افزارهایی می توانند کاری که برای آن ساخته شده اند را به خوبی انجام دهند اما این به معنای مهم و ضروری بودن آن ها نیست.
Hold On (و بازی های مشابه)
Hold On و بازی های مشابه آن بسیار بی مصرف هستند. چنین بازی های دارای مکانیکی به شدت ساده بوده و سعی در تحریک شما برای انجام کاری خاص دارند. Hold On دارای یک دکمه است که باید با نگه داشتن انگشت خود روی آن میزان مقاومت تان را بسنجید و رکورد بزنید. این بسیار مسخره است چرا که با ظاهر شدن تبلیغات پاپ-آپ تلاش شما نیز بی ثمر می ماند.
البته باید بگوییم Hold On با آثاری چون Flappy Bird تفاوت های بسیار زیادی دارد، چرا که کاربر را به هیچ عنوان به چالش نمی کشد. چنین بازی هایی جذابیت خاصی ندارند و تنها وقت تان را هدر می دهند؛ پس به شما پیشنهاد می کنیم تا حد امکان از چنین عناوینی دوری نمایید.
ترجمه ی زبان انسان ها به زبان حیوانات (و بازی های مشابه)
ما در حال صحبت در مورد برنامه های مختلفی مانند مترجم زبان انسان به زبان حیوانات، جلوه های صوتی حیوانات، اشاره گر تقلبی لیزر و هر آن چه که به خاطرتان می آید، هستیم؛ اپلیکیشن هایی که قادر به انجام یک کار واقعی نیستند. چنین اپلیکیشن هایی فانتزی بوده و حتی ممکن است حیوانات شما را آزار دهند.
با این حال می توانید به فروشگاه حیوانات خانگی مراجعه کنید و وسایل سرگرم کننده ی مورد نیاز حیوان دوست داشتنی تان را تهیه نمایید. نمی گوییم این نرم افزارها بی مصرف هستند اما واقعاً فکر نمی کنیم که نیازی به آن ها داشته باشید. البته توجه کنید که اپلیکیشن های تولید صدای حیوانات که جهت آموزش به کودکان مورد استفاده قرار می گیرند، جزو این دسته نیستند.
The most useless app ever
باور کنید یا نه، شخصی اقدام به توسعه ی چنین اپلیکیشنی کرده است و می توانید صدها برنامه ی مشابه دیگر را نیز در سطح اینترنت و فروشگاه گوگل پلی پیدا نمایید. به عنوان مثال اپلیکیشنی که لینک آن را با شما به اشتراک گذاشته ایم شامل دکمه ای می شود که با ضربه زدن روی آن هیچ اتفاق خاصی نمی افتد.
خوشبختانه این برنامه دقیقاً همان کاری را انجام می دهد که در بخش اطلاعات آن آمده است. پس حداقل می توانیم در رابطه با این موضوع خوش حال باشیم و به توسعه دهنده ی آن تبریک بگوییم!
Stupid IQ Quizzes
دو نوع اپلیکیشن تست هوش در اندروید وجود دارد: آن هایی که از کاربر سوال می پرسند و پاسخی منطقی دارند و دیگری برنامه هایی که از شما سؤالاتی مبهم می پرسند و پاسخی منطقی ندارند؛ این یعنی سؤالی که از مخاطب پرسیده می شود می تواند آن چنان مبهم باشد که قادر به تشخیص پاسخ صحیح آن نباشید.
سؤالات مطرح شده در چنین اپلیکیشن هایی دقیقاً مشابه سؤالات پست شده در شبکه ی اجتماعی فیسبوک هستند که هزاران نفر به آن هزاران پاسخ متفاوت می دهند و در آخر نیز یک نتیجه ی صحیح حاصل نمی شود. به نظرمان بهتر است وقت را تلف نکنید و چنین اپلیکیشن های مضحکی را هرچه زودتر از روی دیوایس خود پاک کنید.
Tickle Me Timmy (و اپلیکیشن های مشابه)
آیا از غلغک دادن و دیدن خنده ی اطرافیانتان خوشتان می آید؟ خبر خوبی برای شما داریم؛ هم اکنون می توانید با استفاده از اپلیکیشن Tickle Me Timmy دستگاه همراه خود را غلغلک دهید و از خندیدن آن لذت ببرید. اپلیکیشن های مشابه فراوانی وجود دارند که هیچ کار مفیدی انجام نمی دهند و تنها سبب هدر رفتن وقت با ارزشتان می شوند.
Yo
آیا اپلیکیشن Yo را به خاطر دارید؟ Yo یک اپلیکیشن پیام رسان است که با کمک آن تنها قادر به ارسال کلمه ی Yo هستید. هنگامی که با استفاده از این پیام رسان به یکی از دوستانتان پیام می دهید، وی کنجکاو می شود و دلش می خواهد بداند منظور شما از ارسال کلمه ی Yo چه بوده است.
البته باید بگوییم که توسعه دهندگان این برنامه قابلیت هایی برای آن در نظر گرفته اند که تا به حال به کار هیچ کس نیامده. این نرم افزار در سال ۲۰۱۵ به روزرسانی شد و تنها کلمه ی Yo به Yos تغییر پیدا کرد. همچنین آن هایی که در زمان عرضه ی پیام رسان گوگل الو آن را پیام رسانی بی مصرف خطاب کردند احتمالا برنامه ی Yo را فراموش کرده اند.
نظرات کاربران