پلیس فدرال آمریکا برخلاف قوانین و قواعد حقوقی پذیرفته شده این سازمان از توییتر خواست اطلاعات دو حساب کاربری را دریافت کند.
به گزارش بادیجی به نقل از ایتنا، توییتر می گوید این برای اولین بار است که این شرکت اجازه یافته تا دستورات سری اف.بی.آی را افشا کند. دستورات یاد شده مربوط به سال های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ هستند. پیش از این گوگل و یاهو نیز اجازه یافته بودند اطلاعاتی را در این زمینه منتشر کنند.
اطلاعات مربوط به این دو دستور که در قالب نامههای امنیت ملی ارسال شده اند نشان میدهد که پلیس آمریکا اعتقادی به رعایت محدودیت های قانونی به منشظور دریافت اطلاعات کاربران توییتر و دیگر شبکه های اجتماعی ندارد. این محدودیتها در سال ۲۰۰۸ توسط وزارت دادگستری آمریکا به منظور حفاظت از حریم شخصی کاربران وضع شده بود. بر اساس این دستور ارائه درخواستهای دریافت جزییات سوابق ارتباطی کاربران باید محدود به قبض های تلفن و سوابق تماس های تلفنی باشد، اما اف.بی.آی با درخواست خود به این مسئله بیاعتنایی کرده است.
اف.بی.آی به درخواستها برای واکنش به این موضوع بیاعتنایی کرده است. توییتر هم در واکنش گفته در پاسخ به اف.بی.آی از ارائه تمامی اطلاعات مورد درخواست اف بی آی خودداری کرده است. ظاهرا اف.بی.آی خواستار دریافت حجم زیادی از اطلاعات بوده که توییتر به افشای بخش محدودی از آنها قناعت کرده است. همچنین مشخص نیست اف.بی.آی خواستار دریافت اطلاعات چه حسابهای کاربری بوده است.
نظرات کاربران