رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور در مجمع سازمان نظام صنفی رایانهای درخواستی را برای شروع کار استارتآپها از آذری جهرمی مطرح کرد.
به گزارش بادیجی، محمدباقر اثنیعشری؛ رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور (نصر) در مجمع سازمان نظام صنفی رایانهای اظهار کرد: پس از خروج آمریکاییها از ایران در سال ۱۳۵۷ تاکنون همیشه تحریم بوده است اما در بحران های اقتصادی معاصر بخش خصوصی سعی کرده این صنعت را زنده نگاه دارد و درحال حاضر نیز رشد ۱۷ درصدی داشته است.
وی با اشاره به دو اتفاق شامل تولید خودرو پراید و طرح ثبت نام سیمکارت تلفن همراه در سال ۱۳۷۲، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۷۴ این دو محصول تجاری شدند و آن زمان قیمت پراید ۶ میلیون و قیمت سیم کارت ۳ میلیون تومان بود، حالا اگر بعد از ۲۵ سال این دو را با هم مقایسه کنیم، میبینیم که چقدر همه چیز متفاوت شده است.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور ادامه داد: سازمان نظام صنفی در دهه دوم فعالیت خود به مرحله نوین یعنی ساماندهی بازار وارد شده و در تلاش هستیم که به هدف دو برابر کردن بازار که همسو با برنامه راهبردی برای ثروت سازی و پیشرفت است، دست یابیم.
اثنیعشری گفت: سازمان نصر نه تنها در برنامههایی مانند الکامپ بلکه در بدنه نیز تلاش میکند تا بتواند به اهداف خویش دست پیدا کند، منابع و قدرت حاکمیت از یک سو در دولت و در سوی دیگر نزد بخش خصوصی است که هر دو باید کنار یکدیگر برای ساماندهی بازار تلاش کنند.
وی تصریح کرد: انتظار ما از دولت و وزیر جوان وزارت ارتباطات این است که دستوری برای به اشتراک گذاشتن منابع دولت در کشور ارائه دهند، به خصوص ساختمانهایی که می توان برای شروع کار به استارتاپها اختصاص داد.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور ادامه داد: بدون شک نقش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در توسعه زیرساخت و پنهای باند غیر قابل انکار است و توجه ویژه وزیر ارتباطات نقش بسزایی در توسعه فناوری داشته است، به همین واسطه شرکت های آی تی میتوانند با سرمایهگذاری اندک اشتغال را توسعه دهند.
اثنیعشری همچنین در ادامه به برنامه راهبری نظام صنفی برای سال های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ اشاره کرده و گفت: برنامه راهبردی ما تنها با حمایت کامل حاکمیت به نتیجه خواهد رسید.
انتهای پیام/
نظرات کاربران