اتحادیه اروپا مشغول کار روی سیستمی است که با استفاده از هوش مصنوعی و توئیتها اطلاعات درباره مناطق سیلزده را جمعآوری کند تا رسیدگی به نقاط بحرانی را اولویتبندی کند.
به گزارش بادیجی، مرکز تحقیقات مشترک کمیسیون اتحادیه اروپا مشغول کار روی ابزاری است که با کمک توئیتها و هوش مصنوعی اطلاعات درباره سیل را جمعآوری میکند.
دانشمندان اتحادیه اروپا در تحقیقی که در Arvix.org منتشر شده، توضیح دادهاند چگونه نمونه اولیه شبکه اجتماعی برای خطر سیل (SMFR) به نیروهای مدیریت بحران کمک میکند درک بهتری از رویدادها در محل وقوع سیل داشته باشند. در نتیجه سریعتر تشخیص میدهند چه اماکنی در وضعیت بحرانی و نیازمند توجه بیشتر هستند.
این ابزار با همکاری سیستم «آگاهی از سیل اتحادیه اروپا» (EFAS) ارائه میشود. هنگامی که EFAS مناطقی با ریسک بالای سیل را شناسایی کند، سیستم SMFR نیز توئیتهای کاربران مربوط به سیل را در مناطق مورد نظر جمعآوری میکند.
جمعآوری اطلاعات معتبر از توئیتر نیز کار آسانی نیست به خصوص آنکه EFAS منطقهای را پوشش میدهد که ساکنان آن به بیش از ۲۷ زبان مختلف سخن میگویند. به همین دلیل محققان از هوش مصنوعی کمک میگیرند.
برای این منظور آنها سیستم SMFR را آموزش دادهاند تا کلیدواژههای مربوط به سیل را در زبانهای انگلیسی، آلمانی، اسپانیایی و فرانسوی ردیابی کنند. این سیستم در سیلی آزمایش شد که سال گذشته در کالابریا واقع در ایتالیا اتفاق افتاده بود. ابزار مذکور بهطور موفقیتآمیز ۱۴ هزار و ۳۴۷ توئیت را طی ۳ روز جمعآوری کرد. سپس اطلاعات براساس موقعیت مکانی تقسیمبندی شدند.
محققان امیدوارند این سیستم بتواند در کنار اطلاعات دیگری که از سیل جمعآوری میشود (مانند تصاویر ماهوارهای) از توئیتها نیز استفاده کند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران