شروع سال جدید بهطور کلی با شادی و جشن همراه است، اما این موضوع برای تعدادی از شرکتهای مرتبط با رسانههای اجتماعی در آلمان با کمی تفاوت همراه بود.
به گزارش بادیجی ، سال 2018 میتواند شروع فصل جدیدی در آلمان از لحاظ قوانین این کشور در برابر سخنان نفرتانگیز و همراه با خشونت باشد چراکه در 1 ژانویه، این کشور شروع به اجرای مقررات سختگیرانهای میکند که به موجب آن در صورت انتشار پستهایی حاوی مطالب خشونتآمیز از سوی کاربران و عدم حذف آن طی مدت 24 ساعت، جریمهای به مبلغ 60 میلیون دلار برای فرد یا گروه خاطی در نظر گرفته میشود.
این قوانین جدید میتوانند تعدادی از عناصر مهم در فضای رسانههای اجتماعی از جمله فیسبوک، توییتر و یوتیوب را تحت تاثیر قرار دهد. بر این اساس هر شرکت شبکه اجتماعی یا رسانهای که بیش از دو میلیون عضو دارد، تحت قوانین جدید قرار خواهد گرفت.
در حالیکه این قانون در تابستان گذشته به تصویب رسید و در اکتبر سال 2017 به اجرا گذاشته شد، آلمان تا پایان سال به شرکتها کمک کرد تا گزارشهای خود را برای این منظور ارائه دهند و اکنون پس از سه ماه، این کشور انتظار دارد شبکههای بزرگ اجتماعی به ابزارهایی برای مبارزه با اخبار جعلی، پستهای نژادپرستانه و دیگر پیامهای فریبنده در سیستمعاملهای عمومی تبدیل شوند.
از سوی دیگر برخی از کاربران در آلمان و حتی در سرتاسر جهان نگران هستند که این مقررات میتواند منجر به سانسور یا نقض آزادی بیان شود.
در حال حاضر تعدادی از سایتهای رسانههای اجتماعی در تلاش برای کاهش برخی از گزارشهای اشتباه در سیستمعامل خود هستند. برای مثال فیسبوک، در ابتدای سال 2017 ابزار هویت جعلی خود را معرفی کرد و مدعی شد که تلاشهای آن دارای تاثیر متقابل است.
یک سخنگوی یوتیوب طی بیانیهای از طریق پست الکترونیکی به CNET گفت: “ما متعهد هستیم که بخشی از راهحلها برای گفتگوهای غیر انسانی و محتوای افراطی آنلاین در سراسر جهان و در آلمان در چارچوب قانونی جدید خود باشد. ما همچنان با سرعت در تیمها و فناوریهایی که به ما اجازه حذف بیشتر و سریعتر محتویاتی که قوانین ما و آلمان را نقض میکنند سرمایهگذاری خواهیم کرد و با همکاری دولت، اجرای قانون، و سایر شرکتها این راه را ادامه خواهیم داد”.
جالب است بدانید، برخی از قانونگذاران انگلستان نحوه عملکرد شبکههای اجتماعی را مورد انتقاد قرار دادند و از واژه شرمآور برای آنها استفاده کردهاند چراکه بیش از اندازه اقدام به انتشار پستهای خشونتآمیز و محتوای مشکوک میکنند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران