ایرانسل تنگنای شدید فرکانسی را یکی از موانع اصلی توسعه شبکه موبایل عنوان و اعلام کرد در صورت تخصیص فرکانس، نتایج توسعه شبکه طی سه هفته برای مردم ملموس خواهد بود.
به گزارش بادیجی به نقل از روابط عمومی ایرانسل، شبکه تلفن همراه ایرانسل، حتی قبل از شیوع ویروس کرونا در کشور نیز، در تنگنای شدید فرکانسی قرار داشت تا آنجا که مجبور به استقراض فرکانس از دیگر بازیگران حوزه شده است.
پس از شیوع ویروس کرونا در ایران و ماندن بسیاری از مردم در خانه، میزان دیتای مصرفی مشترکان نیز به دلیل دورکاری، آموزش از راه دور، رشد چشمگیر نیاز به سرگرمی و… به شدت افزایش یافته و کمبود فرکانس تبدیل به معضلی جدی شده است.
این را هم بخوان: ورود با اولویت باندهای ۷۰۰ و ۸۰۰ به جلسه ستاد کرونا
صداوسیما مانع توسعه موبایل درکشور است
بررسی اختلاف وزارت ارتباطات و صداوسیما به شورای امنیت ملی رفت
ادامه مناقشه برای آزادسازی برخی باندهای فرکانسی
یکی از الزامات تحقق ۵G، آزادسازی باندهای ۷۰۰ و ۸۰۰ توسط صداوسیما است
باند ۷۰۰ و ۸۰۰ آزاد نشود کشور به مشکل میخورد
آینده فناوری در گرو دسترسی فرکانسهای ۷۰۰-۸۰۰ مگاهرتز است
تلاش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تحقق وعده چندین ساله تخصیص فرکانس باندهای ۷۰۰ و ۸۰۰ به اپراتورهای تلفن همراه مشابه اکثر کشورهای پیشرفته، در صورت تحقق، میتواند معضل ظرفیت، پوشش و سرعت شبکه را در ایام کرونایی کشور، در مدت زمان حداکثر سه هفته از زمان تحویل فرکانس، با استفاده از ظرفیت خالی تجهیزات موجود شبکه و نیز موجودی انبار حل کند و توسعه مناسبی در دسترسی به شبکه ایجاد کند.
به گزارش بادیجی، باندهای فرکانسی ۷۰۰ و ۸۰۰ که اکنون به شکل بلااستفاده در اختیار سازمان صداوسیماست اما زمانی برای پخش همگانی آنالوگ کاربرد داشتند، موضوع مورد مناقشه چند سالهای بین وزارت ارتباطات و این سازمان است.
وزارت ارتباطات مطابق برنامههای توسعهای دنیا متقاضی آزادسازی این باندها برای استفاده در بخش شبکه موبایل و توسعه یکپارچه و همه جانبه در اقصی نقاط کشور توسط این فرکانسهاست اما صداوسیما با وجود اینکه استفادهای از این فرکانسها ندارد حاضر به تخلیه آنها نیست.
نکته قابل تأمل دیگر اینکه مالکیت این باندها در اختیار سازمان صداوسیما نیست و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی زمانی آنها را برای پیشبرد امور توسعهای تخصیص داده بود.
انتهای پیام/
نظرات کاربران