معاون تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران گفت: امضای تفاهمنامه UNSP در توسعه بخش پیشران فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور بسیار حائز اهمیت است و طرح نجما به عنوان طرح در حال اجرای مخابرات، مکمل و تسریع کننده تعهدات پوششی مخابرات در موضوع هفت میلیون پوشش فیبرنوری بر طبق مفاد این تفاهمنامه است.
به گزارش سیتنا، مهندس نادر صابری وند گفت: هم اکنون صنعت ICT برای پیشرفت و تامین نیازهای جدید به استانداردهای جهانی نیازمند است، تا پاسخگوی جامعه باشد و با امضای این تفاهمنامه، مسیر خدمت رسانی شرکت مخابرات ایران در طرح ۲۰ میلیون فیبرنوری وزارت ارتباطات سریع تر و بسیار هموارتر شده است.
وی با اشاره به همدلی و همراستایی شرکت مخابرات و وزارت ارتباطات در امضای تفاهمنامه UNSP افزود: علاوه بر اجرای هفت میلیون پوشش از ۲۰ میلیون پوشش کل وزارت ارتباطات، هم اکنون با توجه به زیرساخت های مخابرات آماده هستیم تا در این مسیر یاریگر اپراتورهای دیگر به منظور پوشش این طرح ملی و خدمت رسانی به مردم و مشتریان باشیم.
صابری وند در تشریح جزییات تفاهمنامه UNSP گفت: قسمت اصلی این تفاهمنامه برای تمام اپراتورهای دریافت کننده پروانه یکسان است و در مورد شرکت مخابرات ایران، پروانه در قالب الحاقیه شماره پنج ارائه و پذیرفته شد که علاوه بر تسهیل حرکت شرکت در مسیر فیبرنوری، به طور طبیعی پروانه فعالیت شرکت را در بخش های مهم و اصلی تا سال ۱۴۱۰ تمدید کرد. همچنین دولت برای کمک به ۲۰میلیون پوشش یک سری مشوق هایی را برای اپراتورها در نظر گرفته که شرکت مخابرات نیز با امضا این تفاهمنامه می تواند از این مشوق ها برای پوشش و اتصال و تحویل فیبرنوری به مشتریان استفاده کند.
وی با اشاره اضافه کردن ۵G به سبد محصولات شرکت مخابرات ایران برای ارایه سرویس های متنوع و به روز در پروانه شرکت مخابرات ایران گفت: این امکان در تفاهمنامه UNSP نیز یکی از مزیت های است که مجموعه همراه اول می تواند از امکان ارائه این تکنولوژی بهره مند شود. همچنین در این تفاهمنامه محدویت هایی است که وجود جرایم و ضمانت ها از جمله آنهاست امیدواریم با تلاش همکاران شبکه مخابراتی این بخش نیز مدیریت شود و از ریسک ها جلوگیری و یا به حداقل برسد.
انتهای پیام
نظرات کاربران