عضو موظف هیات مدیره صندوق توسعه شبکه فیبرنوری، گفت: گشایش حساب صندوق توسعه شبکه فیبرنوری، توسعه اجرای پروژه فیبرنوری را از سوی اپراتورهای دارای تعهد پوشش تسریع می کند و وزارت ارتباطات باید با استفاده از منابع این صندوق و سرمایهگذاری کاروران مخابراتی سالانه، حداقل پنج میلیون امکان برقراری اشتراک اینترنت پهنباند ثابت مبتنی بر فیبرنوری در کشور ایجاد کند.
به گزارش سیتنا، مریم رضایی گفت: صندوق توسعه شبکه فیبرنوری بر اساس بند ب ماده 66 قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور به منظور استفاده حداکثری از ظرفیتهای زیرساختی کاروران مخابراتی و توسعه شبکه دسترسی نهایی اینترنت پهن باند ثابت مبتنی بر تار (فیبر) نوری تأسیس شده است.
وی با اشاره به اینکه گشایش حساب صندوق، توسعه اجرای پروژه فیبرنوری را از سوی اپراتورهای دارای تعهد پوشش تسریع می کند، اعطای مشوق در زمینه توسعه پوشش شبکه شامل ایجاد، توسعه، بهره برداری و اتصال، جلب، جذب و هدایت منابع مالی و وجوه ریالی و ارزی از سرمایه گذاران داخلی و خارجی و همچنین حمایت و تشویق صنایع و شرکتهای دانش بنیان تولیدکننده تجهیزات و محصولات بومی مورد نیاز توسعه شبکه را از وظایف اصلی صندوق توسعه شبکه فیبر نوری عنوان کرد.
رضایی تاکید کرد: بر اساس قانون برنامه هفتم، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بایستی با استفاده از منابع این صندوق و سرمایهگذاری کاروران مخابراتی سالانه، حداقل پنج میلیون امکان برقراری اشتراک اینترنت پهنباند ثابت مبتنی بر فیبرنوری در کشور ایجاد کند.
نظرات کاربران