عضو هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران در حالیکه پروژه ساخت برجهای این شرکت برخلاف وعده اولیه مسئولان آن با تأخیر یک ساله مواجه شد، روند پیشرفت آن را خوب و راضی کننده ارزیابی کرد.
بابک تراکمه در گفتوگو با خبرنگار بادیجی، روند پیشرفت پروژه ساخت برجهای دوقلوی شرکت مخابرات ایران را مناسب و رضایتبخش دانست و اظهار کرد: این پروژه با هدف ساماندهی پراکندگیهای فعلی در مجموعههای مخابراتی و ساختار مدیریتی حاکم بر این شرکت کلید خورد تا به نوعی هم یکپارچگی پدید آید و هم ساختار سازمانی چابک شود.
عضو هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه برجهای دوقلو در تقاطع خیابان شیخ بهایی و همت غرب به شرق در زمینی به مساحت ۳۷ هزار مترمربع و ۶۸ هزار و ۵۰۰ متر بنای پارکینگها و ۱۲۵ هزار مترمربع بنای برجها هر کدام در ۳۴ طبقه در دست احداث است، گفت: قطعا تکمیل این پروژه موجب ارتقاء جایگاه و برند مخابرات خواهد شد و تمام تأکید ما بر این است تا پروژه روی مدار زمانبندی شده قرار گیرد.
وی ابراز کرد: البته دقت در اجرای پروژه نباید فدای سرعت شود اما با این حال و همانطور که گفتم با توجه به اهمیت و حساسیت این پروژه، دقت در روند امور اجرایی و حرکت در چارچوب برنامه زمانبندی شده میتواند این پروژه را به یک الگوی موفق در زمینه ساختمانسازی تبدیل کند.
به گزارش بادیجی، شهریور سال ۹۲ کلنگ ساخت برجهای دو قلو زده شد و مسئولان ارشد مخابرات عنوان کردند که شرکت پرهون طرح پس از شرکت در مناقصه احداث این برجها از میان ۲۵ شرکت متقاضی، برنده اجرای این پروژه شده و قرار است ظرف مدت سه سال این برجها را راهاندازی کند.
شرکت مخابرات ایران که توانسته بود پروانه ۱۲۵ میلیارد تومانی ساخت این برجها را از شهرداری تهران اخذ کند، سریعا پس از هفته دولت همان سال اقدام به گودبرداری محل پروژه کرد.
با توجه به اینکه پروژه مذکور براساس برنامه زمانبندی میبایست تا سال ۹۵ به اتمام میرسید اما سعید رفیعی؛ مدیر عامل شرکت مدیریت املاک مخابرات سال ۹۳ درباره پایان پروژه برجهای دوقلو عنوان کرده بود که قرارداد این شرکت از زمان پایان خاکبرداری با پیمانکار، سه سال است اما چون امکان این زمانبندی نبود از آخر امسال (۱۳۹۳) این سه سال شروع میشود. این در حالی است که زمان کلنگزنی این پروژه زمان ثانویه یا احتمال تأخیر مطرح نشده بود.
بنابراین تا پایان سال جاری باید شاهد بهرهبرداری از برجهای مخابرات ایران که قرار است شرکتهای مخابرات، ارتباطات سیار، ارتباطات ثابت، مخابرات مناطق و سایر شرکتهای اقماری را گرد هم آورد، باشیم.
لازم به ذکر است که براساس فهرستهای سال ۱۳۸۸ مبلغ ۲۷۳ میلیارد تومان برای این پروژه قرارداد بسته شده اما پیشبینی میشود همین مبلغ هم به عنوان تعدیل پرداخت و تا پایان پروژه حدودا ۵۶۰ میلیارد تومان هزینه شود.
انتهای پیام/
نظرات کاربران