«تا سال 2018 تمام برندها نسخه بتای رباتهای خود را خواهند داشت و اکنون زمان تحقیق روی استراتژی چتباتها است.» این را لارن کونز؛ عضو هیئت مدیره و از بنیانگزاران پاندورابات میگوید.
به گزارش خبرنگار بادیجی، وی در یکی از سخنرانیهای خود رباتی به نام میتسوکو را روی صحنه نشان داد و روی گوشی هوشمند خود با آن مکالمه کرد.
کونز معتقد است میتسوکو بهترین چتبات جهان به حساب میآید و در سال 2013 و 2016 موفق به دریافت جوایزی هم شده است.
اگرچه ممکن است رباتها در آینده شبیه به آن باشند، اما در حال حاضر بیشتر رباتها متنمحور هستند. رباتهای پلاتفرمهای فیسبوک مسنجر و کیک و نسخه صوتی آن روی آمازون اِکو از آن جمله هستند.
کونز میگوید در حال حاضر تکرار برخی جملات برای رباتها ممکن است برای کاربر ناامیدکننده باشد چرا که بررسی زبان رباتها خالقان آن را فراموش میکند و به اعتقاد کونز این ویژگی منحصر به فرد انسانهاست که ما خودمان نیز آن را از یاد میبریم.
با این حال رباتهای موفقی هم وجود دارند.
الگوهایی برای رباتهای برندها
یک برند آمریکایی به نام اَمریکن ایگل آتفیترز رباتی درست کرده به نام Aerie و با اتکا به آن دریافته است که 75 درصد کاربران ربات با این برند تازه آشنا شدهاند و سه میلیون پیام از طریق این ربات جابجا شده است. این اطلاعات گفتگویی برای توسعه کار و بازاریابی مجدد بسیار راهگشا بوده است.
البته به اعتقاد کونز رباتها نمیتوانند چندان به مشتری خدمت کنند اگر که او پیش از این قضاوت خود را کرده باشد. با این حال میتواند به عنوان یک کانال فعال در خدمت آنها باشد.
درست مثل یاماتو که یک شرکت خدمات پستی در ژاپن است. یاموتو در لاین که یک مسنجر معروف در ژاپن است رباتی دارد که از طریق آن کاربران میتوانند بستههای خود را پیگیری کنند و تاریخ و محل تحویل آن را تغییر دهند که این موضوع خود بسیار به نفع شرکت بوده است. به اعتقاد هیئت مدیره لاین این ربات بهترین ربات موجود در پلاتفرم آنها بوده است.
داستان کوکاکولا
اما تازهترین مورد، ربات کوکاکولا است که با پیامرسانهای لینک شده با ماشینهای تلوان مرتبط است و به گفته کونز میان جهان آنلاین و جهان خردهفروشی آفلاین پل میزند.
آنها از طریق مسنجر میتوانند برای دوستان فیسبوکی خود کوکا بخرند و این تجربه باعث وفاداری و مهربانی آنها نسبت به کوکاکولا خواهد شد.
اما نتیجه بسیار باارزش برای کوکاکولا، دیتای به دست آمده از این روش است؛ اینکه کاربران چه عادات خریدی دارند؛ چیزی که قبل از این دسترسی به آن ممکن نبود و وجودش حالا به قدر طلا میارزد.
کونز معتقد است که خردهفروشان نیازی ندارند وقت خودشان را برای ساخت اپلیکیشن تلف کنند چرا که میانگین کاربران دیگر اکنون اپلیکیشن کمتری دانلود میکنند و بیشتر وقت خود را در اپلیکیشنهایی میگذرانند که پیش از این داشتهاند. اپلیکیشنهایی چون فیسبوک و .گوگل
جمعیتشناسی جوانان نشان میدهد که پیامرسانی و شبکههای اجتماعی دغدغه آنهاست و این چیزی است که برندها باید بدانند.
انتهای پیام/
نظرات کاربران